Speriată că va fi dată afară din casă de Florentin Petre. Soția fostului căpitan al lui Dinamo se simte în pericol

Andrei Alexandra 20.11.2022, 16:23
Speriată că va fi dată afară din casă de Florentin Petre. Soția fostului căpitan al lui Dinamo se simte în pericol

Florentin Petre se confruntă cu probleme foarte mari în viața personală. Fostul căpitan al lui Dinamo este acuzat de lucruri foarte grave de către bulgăroaica Margarita Peychinska, care este hotărâtă să divorțeze de acesta.

Florentin Petre este acuzat de lucruri foarte grave de către soția sa

Femeia, care a câștigat titlul de Miss Playboy Bulgaria în 2002, a spus că este supusă constant unor presiuni din partea fostului mijlocaș de bandă. Ea susține că Florentin Petre a amenințat-o că o va pune să îi plătească pensie alimentară pentru fiul lor în urma divorțului care se preconizează și chiar că va face în așa fel încât ea să fie nevoită să se întoarcă în țara natală, întrucât nu are cetățenia română.

Toate acestea ar urma să se întâmple dacă Margarita va continua să spună lucruri urâte în presă despre fostul internațional român. Tot acest scandal a pornit după ce soția lui Florentin Petre l-a acuzat pe acesta că a înșelat-o și că și-a lăsat familia fără bani în anumite perioade.

Margarita Peychinska: „Nu-l mai recunosc!”

„Mi-a spus să am grijă ce vorbesc cu voi, că dacă dau în el și nu sunt diplomată voi pierde tot. La ce se referea? Că-mi va lua copilul, că o să-mi facă program de vizită, că o să mă pună să-i plătesc pensie alimentară, că o să mă dea afară din țară pentru că nu am cetățenie, că o să mă dea afară din casă și așa mai departe. Amenițările continuă și în prezent. Uite, eu recunosc, mai fac atacuri de panică în trafic, când sunt în mașină. Și le fac de ani de zile, nu de acum. Și el vrea să se folosească de asta și să mă scoată incapabilă să am grijă de copilul meu, pe care îl cresc de opt ani, de când l-am născut. Copilul stă numai cu mine, eu am grijă de el, mâncare, școală, fotbal. Și el vrea să mă scoată nebună!

Florentin Petre, acuzat de infidelitate

Eu nu-l mai recunosc. Cel mai mult mă deranjează că încearcă să dea vina pe mine. Că a simțit el că nu-l mai iubesc, că l-am neglijat. Dar tu, când ai o relație cu altcineva, cum ai simțit că eu nu te iubesc? Le-am auzit pe toate în aceste patru luni. Eu i-am crescut copiii. Cel mijlociu a stat la noi patru ani. În fiecare zi a avut mâncare caldă la masă, haine curate. Am avut grijă de casă așa cum am putut. I-am dat toată libertatea. Ce era să fac? Să-l urmez unde se duce să antreneze? Fără să-mi pese de copil? Școală, grădiniță, nu poți zăpăci nici copilul. A avut variante să antreneze la București, dar nu le-a ales. De ce? Și acum îmi spune că eu mă gândesc la copil. Dar el s-a gândit vreodată? Că are nevoie de prezența fizică a unui tată?”, a spus Margarita Peychinska potrivit cancan.ro.