Despărțirea lui Ion Ion Țiriac de Sorana Cîrstea, un balon de săpun: „Nici vorbă de așa ceva. Sunt împreună”. De unde au apărut zvonurile

Mihai Rosoiu / 07.06.2022, 10:34
Despărțirea lui Ion Ion Țiriac de Sorana Cîrstea, un balon de săpun: „Nici vorbă de așa ceva. Sunt împreună”. De unde au apărut zvonurile

În ultima săptămână au apărut tot mai multe informații privind despărțirea lui Ion Ion Țiriac de Sorana Cîrstea. Deși nu au recunoscut niciodată în mod oficial că sunt împreună, cei doi formează un cuplu de mai multă vreme. De altfel, fiul lui Ion Țiriac nu s-a sfiit niciodată să-și arate dragostea față de celebra jucătoare de tenis. Mesajele lui Ion Ion Țiriac la postările Soranei au lăsat să se înțeleagă că cei doi se iubesc.

Postarea care a lăsat să se înțeleagă că despărțirea lui Ion Ion Țiriac de Sorana Cîrstea este iminentă

Tot mediul virtual a fost locul care a declanșat ultima nebunie legată de relația celor doi. Mai exact, rețelele de socializare. O fotografie mai veche pe care Țiriac jr. i-a făcut-o Ilenei Lazariuc, fosta sa soție, coroborată cu o altă amintire distribuită de Sorana pe contul său de Instagram a declanșat o adevărată isterie. Toate aceste coincidențe au dus la crearea unui „balon de săpun”, după cum spun apropiații celor doi.

Sursele PlaySport susțin că între Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea nu există niciun fel de ruptură, ba dimpotrivă. Cei doi sunt împreună și niciodată nu s-a pus problema unei despărțiri:

„Sunt niște făcături. Ion și Sorana se înțeleg foarte bine și formează. în continuare, un cuplu solid. Chiar când au început să apară aceste zvonuri ei erau împreună. S-au amuzat când au văzut ce s-a scris. Din câte cunosc eu, și am pretenția că îi cunosc destul de bine, nu există nici cel mai mic motiv de despărțire. Se iubesc și sunt foarte apropiați. Pe lângă faptul că sunt îndrăgostiți, Ion Ion Țiriac și Sorana Cîrstea sunt două persoane discrete și nu fac tam-tam pe subiectul ăsta. E viața lor privată și au ales să o trăiască departe de ochii curioșilor”, ne-a declarat unul dintre apropiații cuplului Ion Ion Țiriac – Sorana Cîrstea.

Ion Ion Țiriac se ocupă îndeaproape de cariera Soranei Cîrstea

Fiul miliardarului Ion Țiriac este foarte implicat în cariera sportivei din Târgoviște. Aproape de fiecare dată, acesta se află alături de Sorana în turneele WTA. Cei doi se consultă înaintea fiecărei competiții la care Cîrstea participă:

„Relația celor doi este excelentă. Sorana se consultă cu Ion Ion la orice. Inclusiv când vine vorba despre cariera sa sportivă. Sunt doi tineri care țin mult unul la celălalt. Despărțirea despre care s-a vorbit în ultimul timp e o simplă făcătură. Sunt sigur că vor ignora aceste zvonuri pentru că așa au procedat cu orice informație mai puțin adevărată care a apărut în ultima vreme”, a punctat aceeași sursă

„Ion Ion Țiriac este un părinte exemplar”

În ceea ce privește relația dintre Ion Ion Țiriac și Ileana Lazariuc, sursa PlaySport a subliniat:

„Ion este un tată exemplar. Își adoră copiii. E firesc să vorbească cu mama copiilor. Să știți că am văzut că au apărut informații eronate și despre acest subiect. Nu vreau să spun mai multe, dar relația dintre Țiriac jr. și Sorana nu este afectată în niciun fel de astfel de lucruri. Sunt două persoane mature și fiecare a știut totul despre celălalt încă de la începutul relației”.