Destinație surpriză pentru Constantin Budescu. Mijlocașul a primit o ofertă neașteptată și ar putea spune „pas” Petrolului

Robert Zanfir / 24.05.2022, 17:33
Destinație surpriză pentru Constantin Budescu. Mijlocașul a primit o ofertă neașteptată și ar putea spune „pas” Petrolului

Constantin Budescu (33 de ani) are trei oferte pe masă, chiar dacă a suferit o accidentare serioasă în luna aprilie. Mijlocașul ar putea spune „pas” visului de a reveni la Petrolul.

Constantin Budescu rămâne unul dintre cei mai căutați jucători din România. Plecat de la FCSB, unde Gigi Becali a decis să rupă contractul din rațiuni financiare, Budescu a ajuns la Voluntari. Ilfovenii îl doresc mai departe, chiar dacă înțelegerea a expirat, iar mijlocașul a suferit o ruptură a tendonului în luna aprilie.

Constantin Budescu este dorit la Botoșani

Refacerea îl va ține pentru mai mult timp departe de teren pe talentatul mijlocaș. În ciuda problemelor medicale, Budescu este curtat de mai multe echipe. Ultima intrată în cursă ar fi FC Botoșani, anunță Sport.ro. În 22 de meciuri jucate în sezonul trecut, Constantin Budescu a reușit un total de 3 goluri și două pase decisive. Statistica, foarte săracă pentru un jucător cu experiența și talentul său, nu îi sperie însă pe șefii din fotbalul românesc.

Valeriu Iftime l-ar vrea în nordul Moldovei, sub comanda lui Marius Croitoru. Botoșani va juca cu Universitatea Craiova barajul pentru Conference League, iar moldovenii speră să revină în cupele europene.

Adio, Petrolul?

Constantin Budescu a vorbit în mai multe rânduri despre visul de a reveni pe stadionul Ilie Oană, în tricoul celor de la Petrolul. „Lupii” au revenit în Liga 1 după 6 ani de absență.

„Eu am spus tot timpul asta, că îmi doresc să mă întorc și să joc la Petrolul pentru că n-am jucat cu ei în Liga 1 și îmi doresc acest lucru”, a declarat Constantin Budescu, pentru Pro TV.

1,1 milioane de euro este cota lui Constantin Budescu, conform transfermarkt.com.
11 meciuri și două goluri are Constantin Budescu la FC Voluntari.

Am auzit că s-a supărat Mustață că ’Domne, îl dai pe Budescu?’ Dar, eu te întreb pe tine ce fac cu banii familiei mele, mă? Vedeți-vă fiecare de familie, de bani, de afaceri. Eu îmi văd de casa mea, de familia mea.

Mi-a zis Meme. Ce să fac cu Budescu? Să îl țin pe Budescu să doarmă pe teren și să îi dau 25.000 de euro pe lună? Nu, tată, facem economie. Nu se știe ce vremuri vin, pandemie, mandemie. Stăm frumos liniștiți, că așa am făcut în viață.

Sunt milionari care pierd toate alea, bărci, avioane. Eu nu vreau să pierd nimic. Eu vreau să stea liniștite fetele mele și nepoții mei,
Gigi Becali