Destinație surpriză pentru Olimpiu Moruțan. Mijlocașul lui Galatasaray poate ajunge la Malatyaspor

Ștefănescu Dragoș / 15.01.2022, 15:22
Destinație surpriză pentru Olimpiu Moruțan. Mijlocașul lui Galatasaray poate ajunge la Malatyaspor

În ciuda faptului că era dat ca și demis de la Malatyaspor, Marius Șumudică anunță un transfer bombă la echipă. Tehnicianul român vrea să-l aducă sub comanda sa pe Olimpiu Moruțan.

Olimpiu Moruțan poate ajunge la Malatyaspor

Galatasaray a avut un sezon dezastruos până acum, ajungând până pe locul 12 al Super Lig. Eșecurile repetate i-au fost fatale lui Fatih Terim, care a fost demis de conducerea echipei Cim Bom.

În această situație, pentru Olimpiu Moruțan se anunță vremuri grele, având în vedere că evoluțiile sale la Galata au fost tot mai slabe. Totuși, jucătorul român ar putea primi o mână de ajutor din partea lui Marius Șumudică. În ciuda faptului că viitorul său pe banca lui Malatyaspor este incert, tehnicianul român încearcă să obțină împrumutul lui Moruțan, anunță jurnalistul Emanuel Roșu, pe Twitter. Cel mai probabil mutarea se va realiza doar dacă Șumudică primește în continuare credit din partea conducerii lui Yeni Malatyaspor.

Marius Șumudică vrea să continue la Malatyaspor

Yeni Malatyaspor a încasat o nouă înfrângere dureroasă în ultima etapă a Turciei, scor 1-2 pe teren propriu cu Goztepe, una dintre rivalele în lupta pentru evitarea retrogradării.

Malatyaspor a condus cu 1-0 în înfruntarea cu Goztepe, însă ulterior oaspeții au întors scorul. Mai mult, Goztepe a avut și două goluri nevalidate de VAR. În urma acestui rezultat, echipa lui Marius Șumudică a ajuns la al 11-lea meci fără victorie din campionatul Turciei. Echipa se scufundă în subsolul clasamentului, fiind pe ultimul loc, cu doar 15 puncte după 21 de etape. Potrivit presei din Turcia, conducerea clubului Malatyaspor l-a găsit drept vinovat pe Șumudică pentru acest parcurs foarte slab și s-a anunțat că românul a fost demis.

Totuși, într-o postare scrisă recent pe contul personal de Twitter, Șumudică le-a mulțumit fanilor și a transmis un mesaj de încurajare, confirmând că va continua pe banca echipei.

A fost o seară grea pentru noi toți. Am vrut să fie diferit rezultatul și am muncit mult pentru a vă face fericiți. Dar în fotbal uneori nu totul merge conform planului. Mulțumim pentru incurajările de aseară. Mergem înainte împreună”, a scris Marius Șumudică pe Twitter.

Marius Șumudică face transferuri pe bandă rulantă

Transferurile cerute de Marius Șumudică au început să ajungă la echipă. Antrenorul s-a ținut de cuvânt față de fanii celor de la Malatyaspor. „Din  iarnă va fi echipa mea” anunța antrenorul.

Șumudică a tot insistat că lotul are nevoie de întăriri și că nu poate face mare lucru cu jucătorii pe care îi are la dispoziție. Conducerea clubului i-a îndeplinit dorințele și a adus jucătorii pe care antrenorul român i-a solicitat.

Okechukwu Azubuike, închizător, respectiv Nouha Dicko și Kenan Ozer, atacanți, au ajuns sub comanda tehnicianului român. Aceștia nu sunt singurii fotbaliști aduși în această perioadă. Mehdi Zeffane, de la Krylya Sovetov, se va alătura și el echipei lui Marius Șumudică. Mai mult, Malatyaspor va încerca să mai aducă fotbaliști în următoarea perioadă.