Devastat după eșecul echipei sale, Marius Șumudică s-a dezlănțuit la conferința de presă

Ștefănescu Dragoș / 06.11.2021, 22:20
Devastat după eșecul echipei sale, Marius Șumudică s-a dezlănțuit la conferința de presă

Yeni Malatyaspor a înregistrat două înfrângeri consecutive în Super Lig. După înfrângerea cu Istanbul Bașakșehir din ultima etapă, Marius Șumudică s-a dezlănțuit la conferința de presă.

Marius Șumudică s-a dezlănțuit la conferința de presă

Yeni Malatyaspor a înfruntat-o pe Istanbul Bașakșehir în etapa a 12-a din Super Lig. Echipa lui Marius Șumudică a fost dominată clar de echipa din Istanbul și a pierdut cu scorul de 1-3. Pentru Malatyaspor este al doilea eșec la rând în campionat, iar lupta pentru evitarea retrogradării se anunță infernală pentru echipa lui Șumudică.

La finalul partidei, Marius Șumudică a fost extrem de supărat dar a avut puterea de a recunoaște superioritatea adversarilor.

Bașakșehir a meritat victoria astăzi. Pot spune că au fost mai buni decât noi. Când ne uităm la banca lor, cei 4-5 jucători care au intrat au fost fotbaliști care ar fi avut loc cu ușurință în primul 11.

Am încasat două goluri în 12 minute în a doua repriză. Tetteh a ratat o ocazie de gol când era 1-0. Vorbind în condiții normale, ei au meritat victoria și îi felicit.

După ce a venit Emre Belozoglu au avut un joc bun. Dacă ne uităm la 70% dintre jucătorii pe care i-au adus în ultimii doi ani, au un lot bun. Am pregătit meciul acesta așa cum pregătim fiecare meci”, a spus Șumudică la conferință conform Haberyum.

După această înfrângere, Șumudică a fost extrem de tensionat iar acest lucru s-a văzut din modul în care i-a răspuns unui reporter. Acesta din urmă îl întrebase pe tehnicianul român dacă faptul că nu s-a ridicat de pe bancă în repriza a doua a fost un mesaj pentru jucătorii săi. Șumudică, vădit deranjat a răspuns foarte tăios.

Ce mesaj? De ce întrebi așa ceva, pentru că sunt un antrenor străin?!”, a răspuns Marius Șumudică.

Marius Șumudică este pregătit pentru o eventuală demitere de la Malatyaspor

Marius Șumudică a debutat la Malatyaspor cu o serie foarte bună de rezultate. În ciuda succesului de moment, Marius Șumudică preconiza perioada grea prin care ar putea trece dacă echipa sa nu va mai obține rezultatele scontate. Tehnicianul român declara în urmă cu câteva săptămâni, că este pregătit pentru orice în cazul în care Malatyaspor nu va mai obține victorii în Super Lig.

Nici aici nu e multă răbdare. Nu mergi bine 4-5 meciuri, se schimbă imediat antrenorul! Desigur, acesta nu este un lucru bun. Dar eu vreau să obțin rezultate bune. Nu vreau să mă bat la retrogradare, ci să termin cât mai sus”, declara Marius Șumudică.