Marius Șumudică, înfrângere dureroasă în Turcia. Al doilea eșec consecutiv pentru Yeni Malatyaspor

Robert Zanfir / 06.11.2021, 16:53
Marius Șumudică, înfrângere dureroasă în Turcia. Al doilea eșec consecutiv pentru Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor a pierdut cu Bașakșehir, 1-3, într-un meci din etapa a 12-a din Super Lig. Pentru Marius Șumudică este al doilea eșec la rând în campionat, iar lupta pentru evitarea retrogradării se anunță infernală pentru român.

Marius Șumudică va avea mult de muncă pentru a reuși să pună pe linia de plutire noua sa echipă. După două victorii la rând, cu care a debutat pe banca lui Yeni Malatyaspor, fostul antrenor al CFR-ului a avut parte de un eșec în ultima etapă, 0-2 cu Kasimpașa.

Marius Șumudică, înfrângere dureroasă în Turcia. Al doilea eșec consecutiv pentru Yeni Malatyaspor

Yeni Malatyaspor a pierdut al doilea meci consecutiv cu Marius Șumudică pe bancă. Echipa românului a fost învinsă la scor de neprezentare de Bașakșehir, unde dintre cele mai în formă echipe din Super Lig.

Cigerci (min. 39), Visca (min. 59) și Okaka (min. 61) au marcat pentru echipa lui Emre Belozoglu, care i-a luat locul lui Aykut Kocaman, pe banca oaspeților. Gazdele au reușit golul onoarei în prelungirile partidei. Kubilay Kanatsizkus a marcat în minutul 92.

Marius Șumudică a vorbit despre întâlnirea cu Emre, înaintea partidei din etapa a 12-a a campionatului din Turcia.

„Emre, care reprezintă noua generație de antrenori, a preluat echipa. Ei joacă bine, au jucători buni. Ne vom pregăti bine, pentru ca la final să putem obține cele trei puncte. Sper ca cel mai bun să câștige. Atât în cazul lui Emre, cât și în cazul meu, fără să avem nevoie de ajutorul arbitrului sau a altcuiva.

Sper ca echipa învinsă să se prezinte cu un joc foarte bun. Dacă Emre mă bate, mă voi duce la el să-l felicit. Dacă voi câștiga, Emre va veni și mă va felicita, sper”, a spus Marius Șumudică, înaintea partidei.

În urma eșecului de azi, Yeni Malatyaspor rămâne deasupra zonei roșii din Super Lig. Cu 12 puncte după 12 etape, Marius Șumudică este pe locul 16 al clasamentului.

Toată lumea trebuie să își asume responsabilitatea, în special antrenorul. Le spunem doar cum să nu mai greșească data viitoare. Din punctul meu de vedere, ca să explic ultimele trei meciuri, am jucat cinci din totalul de șase reprize foarte bine.

Am jucat doar o repriză prost, a doua a meciului cu Kasimpașa. De fapt, în prima repriză am jucat chiar bine. O mică greșeală pe care am făcut-o în repriza secundă ne-a demoralizat
Marius Șumudică, înaintea meciului cu Bașakșehir