Dezastru complet pentru Marius Șumudică! Românul a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor, după eșecul cu Goztepe

Robert Zanfir / 14.01.2022, 21:14
Dezastru complet pentru Marius Șumudică! Românul a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor, după eșecul cu Goztepe

Marius Șumudică a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor. Românul a pierdut meciul cu una dintre contracandidatele la retrogradare, 1-2 cu Goztepe. Antrenorul anunța cu câteva zile în urma că partida va fi cea a relansării.

Yeni Malatyaspor a ajuns la 11 meciuri consecutive fără victorie în Super Lig. Echipa lui Marius Șumudică rămâne pe ultima poziție, dar distanța față de locul salvării crește în urma eșecului cu Goztepe. Fostul antrenor al lui CFR Cluj se mândrea zilele trecute cu transferurile reușite.

Dezastru complet pentru Marius Șumudică! Românul a fost dat afară de la Yeni Malatyaspor, după eșecul cu Goztepe

Gazdele au deschis scorul, dar Goztepe a dat lovitura cu 20 de minute înaintea finalului. Eskihellac 7 / Emir 13 – pen., Lourency 73.

Cu 15 puncte din 21 de partide, Yeni Malatyaspor este ultima în Turcia. Goztepe, care avea doar 3 lungimi de echipa lui Șumudică, adună 21 de puncte și se distanțează în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Imediat după partidă, turcii de la Fanatik.com.tr au anunțat demiterea lui Marius Șumudică. „Yeni Malatyaspor se desparte de Marius Șumudică după înfrângerea cu Göztepe. Conducerea va negocia cu antrenorul român pentru despărțire”, au anunțat turcii de la Fanatik.

15 meciuri a rezistat Marius Șumudică pe banca lui Yeni Malatyasport, în toate competițiile. A câștigat doar 3 partide.

Yeni Malatyapor – Goztepe 1-2. ECHIPELE DE START

Malatyaspor: Ozbir – Azubuike, Ciftpinar, Kaya, Wallace, Hafez – Dicko, Eskihellac, Donsah, Chouiar – Ozer
Antrenor: Marius Șumudică

Goztepe: Egribayat – Cankaya, Nukan, Wilker – Alici, Nwobodo, Aydogdu, Emir – Baku, Akbunar – Ndiaye
Antrenor: Nestor El Maestro

Șumudică: Voi înceta să vorbesc despre transferuri

Marius Șumudică i-a asigurat pe suporteri că va câștiga partida cu Goztepe.

„Aici sunt doar antrenorul. Am o listă de jucători pe care i-am avansat la club. Am încercat să-i conving pe cât am putut să ni se alăture în această fereastră de transfer.

Mulți dintre voi îmi trimiteți mesaje și îmi place să vorbesc cu voi, am încercat să răspund la cât mai multe mesaje am putut. Dar trebuie să înțelegi că eu sunt doar antrenorul aici și trebuie să mă concentrez pe munca pe care o fac cu băieții mei.

Unele lucruri nu sunt la îndemâna mea. Pregătesc meciul împotriva lui Goztepe și toată atenția mea este să fac tot ce putem cu jucătorii pe care îi avem acum.

Știu că administrația lucrează pentru ca transferurile să aibă loc și încearcă să creeze cele mai bune condiții pentru ca noi să avem succes pe teren.

Voi înceta să vorbesc și să răspund la întrebări despre transferuri pentru că nu sunt în controlul meu și nu vreau să-mi pierd concentrarea. Sunt doar antrenor, conduc grupul pe care îl am cu mine la antrenament.

Vrem să vă facem fericiți vineri, așa că vă rugăm să veniți în spatele acestei echipe și să ne susțineți împotriva lui Goztepe. Avem nevoie de tine!”, a fost mesajul lui Șumudică.