Dezastru la echipa națională înainte de meciul cu Israel. Edi Iordănescu se confruntă cu mari probleme și cu o atmosferă dezolantă

Ștefănescu Dragoș / 29.03.2022, 11:58
Dezastru la echipa națională înainte de meciul cu Israel. Edi Iordănescu se confruntă cu mari probleme și cu o atmosferă dezolantă

După eșecul de pe teren propriu cu Grecia, pentru România urmează amicalul cu Israel. Partida se va juca la Netanya, marți seară, de la ora 20:45. Înaintea meciului, Edi Iordănescu se confruntă cu mari probleme de lot, iar atmosfera din cadrul echipei este tensionată.

Debut cu stângul pentru Edi Iordănescu la cârma naționalei

Edi Iordănescu a debutat cu stângul pe banca echipei naționale a României. ”Tricolorii” au pierdut lamentabil amicalul de pe teren propriu cu Grecia, scor 0-1. Echipa noastră a arătat multă naivitate în joc, irosind foarte multe mingi și nereușind să pună presiune pe adversar. Pentru naționala României urmează amicalul de marți seară cu Israel, în deplasare.

Edi Iordănescu se confruntă cu mari probleme înaintea meciului cu Israel. Atmosfera din cadrul lotului este apăsătoare

Înaintea partidei de la Netanya, Edi Iordănescu se confruntă cu mari probleme de lot. Nu mai puțin de 6 fotbaliști vor absenta în deplasarea din Israel. Patru dintre aceștia au fost depistați pozitiv la COVID-19, în timp ce Mario Camora și Alex Maxim au fost lăsați acasă din cauza unor probleme medicale.

Edi Iordănescu a prefațat meciul cu Israel și a subliniat problemele pe care le are în cadrul lotului. Selecționerul a recunoscut că atmosfera din vestiarul tricolorilor este apăsătoare, dar totuși speră ca echipa să joace bine marți seară.

Am avut trei focare diferite, viroză, gripă şi Covid-19. Starea de spirit e foarte proastă, cu menţiunea că după jocul cu Grecia aveam o teamă pentru că ştiam că mai sunt anumite probleme şi există riscul să mai apară şi alte cazuri. Mai mult, în jocul cu Grecia am avut trei jucători care au evoluat cu Covid-19. Chiar am făcut o paralelă cu cifrele lor din trecut şi au fost semnificativ mai proaste. Am venit însă aici cu alt entuziasm, încercăm să folosim testul ăsta ca să mai primim anumite răspunsuri, încercăm să recuperăm jucătorii, să dăm minute, să dăm şansă şi celor care au jucat mai puţin şi să primim şi de la ei răspunsuri.

Dar, din păcate, pentru noi contextul a fost unul aproape dezastruos, nu m-aş fi aşteptat la aşa ceva şi nu m-am gândit că o să avem o asemenea situaţie. Încercăm să corectăm lucrurile care nu au fost în regulă la meciul cu Grecia, încercăm să mai construim un pic pentru ce urmează. Dar eu rămân la fel de solid în gândire şi cred în potenţialul echipei naţionale şi în faptul că această generaţie are capacitatea să crească într-un timp relativ scurt”, a declarat Edi Iordănescu.