Dezastru pentru Adi Mutu! Medicii i-au pus lui Jayson Papeau un diagnostic teribil

Robert Zanfir 10.10.2022, 21:05
Dezastru pentru Adi Mutu! Medicii i-au pus lui Jayson Papeau un diagnostic teribil

Adi Mutu (43 de ani) a primit o veste groznică. Accidentat în meciul cu Botoșani, Jayson Papeau (26 de ani) va lipsi de pe teren pentru mai multe luni.

Rapid nu a câștigat în ultimele două partide și s-a distanțat de liderul Farul. Nu doar rezultatul final, 1-1, a fost o veste rea pentru giuleșteni, după ultima partidă! Giuleștiul l-a pierdut și pe Jayson Papeau, omul spectacol din acest început de an.

Dezastru pentru Adi Mutu! Medicii i-au pus lui Jayson Papeau un diagnostic teribil

Jayson Papeau a ieşit de pe teren în minutul 22, după ce a fost faultat dur de Antoni Ivanov. Francezul a fost scos pe targă și cu ochii în lacrimi. A revenit pe bancă, după ce a primit primele îngrijiri medicale, dar testele ulterioare au confirmat bănuiala inițială. Conform Fanatik, Papeau a suferit mai multe leziuni la nivelul ligamentelor și nu va mai putea juca în acest an.

Mai concret, jucătorul Rapidului a suferit o fractură pe fibulă, leziune a ligamentului tibiofibular anterior şi o leziune parţială grad II la deltoid şi la ligamentul anterior talofibular. Potrivit sursei citate, francezul va avea nevoie de 3-4 luni pentru a se reface.

În momentul accidentării, arbitrul Adrian Cojocaru nu a dat nici măcar cartonaş galben în primă fază.

Mutu le arată criticilor clasamentul: „Rapid nu este în criză!

După remiza cu Botoșani, Adi Mutu a declarat că este mulțumit de jucătorii lui și că echipa este pe drumul cel bun.

„Eu sunt mulțumit de atitudinea băieților. Eu cred că Dumnezeu ne-a dat punctul ăsta, pentru munca băieților. Asta e fotbalul, trebuie să învățăm să fim mai concreți în fața porții.

Cei trei fundași centrali știu bine să își face meseria, dar se vedea clar că joacă pe contraatac. Dar așa se întâmplă în fotbal, când încerci să îi desfaci pe benzi și rămâi descoperit.

Am încercat să câștigăm meciul, dacă nu mă înșel, la ocazia lui Emmers nu a fost offside. Sunt doar dezamăgit de rezultat, cred că meritam mai mult după cum a decurs jocul.

Problema este la noi, să câștigăm, că suntem o echipă puternică. Trebuie să ne gândim la noi și să ne gândim că terenul se micșorează, să fim mai dinamici, mai mobili în ultimii 30 de metri. Trebuie să fim mai concreți în fața porții. Dacă reușeam să înscriem noi primii, despre altceva vorbeam acum.

Când nu iei cel puțin trei puncte în două meciuri, atunci lumea… Suntem pe locul 2 în continuare, suntem bine. Rapidul nu este în criză, dimpotrivă. Rapidul începe să conștientizeze ce valoare are”, a declarat Adi Mutu la finalul partidei cu Botoșani

Urmăriți Playsport.ro și pe