Dezastru pentru Florin Tănase după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Căpitanul FCSB nu ar avea o ofertă sigură de plecare

Moldoveanu Camelia 21.12.2021, 11:17
Dezastru pentru Florin Tănase după meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe. Căpitanul FCSB nu ar avea o ofertă sigură de plecare

Florin Tănase este dornic să plece de la FCSB, asta după ce a petrecut la această echipă peste cinci ani. După ce Gigi Becali s-a decis să-l vândă și „astrele” păreau să fie de partea lui, căpitanul „roș-albaștrilor” s-a văzut în fața altei probleme. Se pare că în acest moment nu are nicio ofertă sigură din partea unei echipe care să-i satisfacă pretențiile.

Încă o piedică pentru Florin Tănase. S-au terminat ofertele

După meciu contra Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-0, evoluția lui Florin Tănase a ridicat mari semne de întrebare. Unele voci au spus că fotbalistul ar fi preferat să se menajeze deoarece se pregătește de un transfer în această iarnă. Atele, că este doar o umbră a fotbalistului de acuk câțiva ani.

Căpitanul FCSB-ului are peste 200 de apariții la echipa condusă de Gigi Becali și a vrut în mai multe rânduri să se transfere. Prima piedică a fost patronul, apoi ofertele care au întârziat să apără în ciuda faptului că sezonul trecut a fost golgheterul Ligii 1.

După ce patronul i-a mărit salariu la semnarea contractului de prelungire, în această vară, Florin Tănase și-a ridicat pretențiile financiare. Astfel că fotbalistul așteaptă să semneze cu o formație care este dispusă să-i ofere un onorariu generos. Cel mai probabil destinația lui o să fie în țările arabe, însă Mihai Stoica nu pare să-i dea mari speranțe.

Nu ştiu dacă are oferta deja în mână, pentru că dacă el îmi zice,ştiu. Dacă nu îmi spune, nu ştiu. Dacă într-adevăr are oferta în mână, chiar e logic să nu vrei să te accidentezi şi să îţi ratezi viaţa.

Nu vreau să spun că Tănase n-a băgat piciorul pentru că s-a luptat, a fost faultat, a jucat, n-a făcut un meci de excepţie cum a făcut de foarte multe ori, dar nu pot să spun că s-a ferit”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

Gigi Becali l-a criticat și pe Tănase după egalul cu Sepsi

Gigi Becali a fost extrem de nemulțumit după egalul obținut de FCSB în deplasare cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 0-0. Patronul echipei roș-albastre și-a criticat destul de dur fotbaliștii și chiar a anunțat că va renunța la Constantin Budescu și Claudiu Keșeru.

De criticile patronului nu a scăpat nici căpitanul Florin Tănase, remarcatul lui Becali din derby-ul cu Rapid. Fotbalistul l-a supărat pe patron prin faptul că a ținut de prea mult de minge și a căutat scuze după meci în condițiile meteorologice. De asemenea, Becali a mai spus că Toni Petrea nu are nicio vină în evoluția mai slabă a FCSB-ului în meciul de la Sf. Gheorghe.

Nu, cum să schimbi un antrenor care are cinci victorii și un egal? Ce poate să facă antrenorul? Are antrenorul vreo vină că Tănase ține mingea mereu și se distrează? Trei zile am vorbit cu Tănase. I-am zis ’ai jucat ca Messi cu Rapid’, l-am lăudat, și cu Sepsi n-a mai jucat.

E posibil și datorită frigului, cum a zis Tănase (n.r. – ironic), și atunci înțeleg. Așteptăm vara și căldura, măcar să joace bine în cupele europene”, a spus Gigi Becali la Pro X.

Urmăriți Playsport.ro și pe