Dezastrul lăsat de italieni în vestiarul de pe Wembley. Englezii s-au oripilat și au publicat imaginile

Ștefănescu Dragoș / 14.07.2021, 22:11
Dezastrul lăsat de italieni în vestiarul de pe Wembley. Englezii s-au oripilat și au publicat imaginile

Euro 2020 s-a încheiat duminică seară cu un meci de gală pe stadionul ”Wembley”. Finala Italia – Anglia a fost meciul așteptat de milioane de fani din întreaga lume. După o partidă extrem de disputată cele două echipe au ajuns la loviturile de departajare. Cu un psihic mai puternic, italienii au reușit să se impună și astfel să câștige titlul de campioană europeană. Bucuria italienilor a fost atât de mare încât la vestiare aceștia au declanșat imediat petrecerea . Ulterior, o publicație engleză a arătat dezastrul lăsat de italieni în vestiarul de pe Wembley. Englezii s-au oripilat și au publicat imaginile.

Dezastrul lăsat de italieni în vestiarul de pe Wembley. Englezii s-au oripilat și au publicat imaginile

Finala Euro 2020 a avut loc duminică seară pe stadionul ”Wembley” din Londra. Italia și Anglia au fost echipele care s-au înfruntat pentru câștigarea titlului european.

Partida a fost extrem de disputată încă de la primul fluier al arbitrului. Anglia a început perfect partida și a reușit să deschidă scorul după doar două minute, prin Luke Shaw. Golul înscris de englezi este cel mai rapid gol din istoria finalelor de Campionat European. După marcarea golului, Anglia a controlat meciul pe tot parcursul primei reprize dar fără a mai avea ocazii importante la poarta italienilor. În primele 45 de minute Italia a reușit să pună în pericol poarta apărată de Jordan Pickford de două ori prin șuturile de la distanță ale lui Lorenzo Insigne și Federico Chiesa.

Repriza a doua a avut o desfășurare total diferită de prima parte. Italia și-a creat numeroase ocazii la poarta englezilor. În minutul 67 italienii au reușit să egaleze prin golul lui Leonardo Bonucci. Până la finalul celor 90 de minute cele două echipe au ratat mai multe ocazii dar tabela a rămas neschimbată. Cele două reprize de prelungiri care au urmat nu au adus mari ocazii iar meciul s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Astfel s-a ajuns la loviturile de departajare. Italienii au arătat o stăpânire de sine mai mare și au reușit să se impună. Ratările tinerilor jucători englezi Marcus Rashford, Jadon Sancho și Bukayo Saka au fost decisive pentru înfrângerea Angliei.

Aceasta a fost povestea meciului după care Italia s-a încoronat ca noua ”regină” a Europei. Succesul Italiei a venit după 53 de ani de așteptare. ”Squadra Azzurra” mai cucerise o singură dată titlul european în 1968.

Italienii s-au dezlănțuit la vestiare

Bucuria fotbaliștilor italieni a fost imensă după victoria din finala cu Anglia. Aceșia au celebrat câștigarea titlului european chiar în vestiarele stadionului ”Wembley”. Publicația engleză The Sun a publicat astăzi câteva poze din vestiarul echipei Italiei în care se arată dezastrul lăsat de italieni. Sticle, doze de bere, hârtii, ambalaje, papuci, prosoape și chiar câteva perechi de boxeri făceau parte din imaginile dezolante ale vestiarului italienilor.