Deznodământul barajului Dinamo – Universitatea Cluj va aduce schimbări uriașe. Se anunță un nou investitor la echipă

Olteanu Ștefan 25.05.2022, 11:23
Deznodământul barajului Dinamo – Universitatea Cluj va aduce schimbări uriașe. Se anunță un nou investitor la echipă

Barajul Dinamo – Universitatea Cluj ar putea aduce schimbări uriașe în rândul formației clujene, în cazul în care aceasta ar reuși să obțină promovarea. Jucătorii vor încasa o primă totală de peste 100.000 de euro, iar din sezonul 2022 – 2023 promisiunile sunt și mai mărețe. Nimeni nu va fi îndepărtat de la echipă, salariile vor fi majorate, iar bugetul se anunță a fi unul foarte consistent.

Vin banii la Universitatea Cluj dacă trece de barajul cu Dinamo! Ce schimbări uriașe sunt promise de cei din conducerea clubului

Manșa retur a barajului Dinamo – Universitatea Cluj e programată duminică, de la ora 21:00, iar această partidă ar putea aduce schimbări uriașe în rândul formației oaspete.

Universitatea Cluj s-a impus cu 2-0 în tur și pornește cu prima șansă în lupta pentru promovare. Mai mult, „șepcile roșii” sunt motivate și cu promisiuni extrem de importante.

Potrivit gsp.ro, elevii lui Erik Lincar au fost deja înștiințați că vor avea o primă totală de promovare de 150.000 de euro, dintre care 100.000 de euro vor fi cedați de om de afaceri local.

Mai mult, acest investitor, care nu a dorit să își dezvăluie identitatea, vine cu promisiuni mărețe și pentru următorul sezon. Dacă vor promova, actualii jucători nu vor fi îndepărtați de la echipă, așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri. În schimb, salariile le vor fi mărite și noii investitori care vor veni alături de echipă susțin că le vor asigura o stabilitate financiară deplină.

Totul a fost dezvăluit chiar de fotbaliștii lui Erik Lincar, care de asemenea nu au dorit să le fie dezvăluită identitatea:

De obicei, după ce promovezi, se schimbă lotul, se aduc alți jucători, dar clubul a transmis că se bazează tot pe noi în Liga 1.

Ba, mai mult, vor fi salarii mai bune, nu s-ar trăi doar din drepturile TV. Cel puțin un investitor foarte puternic din Cluj va veni alături de echipă în cazul promovării.

Ni s-a transmis că U Cluj va avea un buget consistent dacă formația ajunge în „A”, aceasta este condiția ca să vină cel puțin un om cu mulți bani”, au transmis jucătorii, conform sursei deja menționate.

Arena din Ștefan cel Mare va fi arhiplină la Dinamo – Universitatea Cluj. Se anunță infern în tribune

Invitat la Playsport Live, Cătălin Alexandru, cunoscut suporter al roș-albilor, a anunțat că partida Dinamo – Universitatea Cluj va fi sold out.

Se anunță sold out. Mai sunt foarte puțin bilete de vânzare. Vom avea o super atmosferă în Ștefan cel Mare. Nu ne așteptam la un asemenea rezultat. Nu ne așteptam ca Dinamo să piardă, darămite la asemenea diferență.

Nu este imposibil, nu ne trebuie un miracol. Ne trebuie doar o evoluție cât mai bună și să demonstrăm că suntem mai buni.

E clar că pornim cu șansa a doua în momentul de față. Nu poți să nu te gândești și la ce înseamnă clubul Dinamo. Este o societate în insolvență, trebuie să înceapă să achite din acele note de plată.

În tur, a fost o tactică fricoasă. Nu îl critic pe Uhrin, dar am intrat foarte prost în meci. Nu am înțeles de ce am fost noi echipa precaută”, a declarat Cătălin Alexandru la Playsport Live.

Și dacă Dinamo retrogradează? Ce se întâmplă cu DDB în cazul în care U Cluj produce cutremurul în Ștefan cel Mare. „Am toată convingerea că așa va fi”. VIDEO EXCLUSIV.