Dezvăluire bombă despre Michael Schumacher: „A fost lângă mine când am fost ales președintele FIA”

Giosanu Catinca / 19.12.2021, 12:33
Dezvăluire bombă despre Michael Schumacher: „A fost lângă mine când am fost ales președintele FIA”

Unul dintre cei mai apropiați prieteni ai lui Michael Schumacher, a făcut un anunț important cu privire la fostul pilot de Formula 1. Jean Todt, căci despre el este vorba, le-a dat speranțe fanilor septuplului campion mondial.

Dezvăluirile lui Jean Todt

Michael Schumacher şi Jean Todt au colaborat în perioada Ferrari. Todt era director sportiv la Ferrari în perioada în care Schumacher a câştigat 5 din cele 7 titluri mondiale din carieră. Între cei doi s-a creat o strânsă legătură de prietenie. La un moment dat, președintele FIA a dezvăluit că a petrecut mult timp cu soția lui Michael Schumacher, Corinna, despre care spune că s-a luptat pentru ca fostul pilot să rămână în viață

Le mulțumesc doctorilor și mai ales Corinnei, care a vrut ca Michael să supraviețuiască. Și a făcut-o, dar cu anumite consecințe. Acum luptă împotriva acestor consecințe și sper ca lucrurile să fie din ce în ce mai bune.

Am petrecut mult timp alături de ea de când Michael a avut acel accident grav, pe 29 decembrie 2013. E o femeie puternică și a preluat conducerea familiei. Nu a avut altă opțiune. Sperăm ca situația să se îmbunătățească, el a fost salvat de soția lui.”, a spus Jean Todt, pentru Bild.

”Îl văd pe Michael constant și curând îl voi vedea și mai des”

Jean Todt nu a uitat de situația dificilă prin care trece vechiul său prieteni nici la gala FIA de la Paris. Fostul șef al lui Schumacher de la Ferrari a vorbit despre Michael, despre care familia refuză să ofere detalii legate de starea de sănătate.

Mi-e dor de Michael în această seară. Face parte din viața mea și așa va fi mereu. Îl văd pe Michael constant și curând îl voi vedea și mai des.

Faptul că a fost lângă mine în seara când am fost ales președintele FIA e un lucru pe care nu îl voi uita niciodată.”, a spus Todt.

Oamenii care se aflau în sală la momentul respectiv au început să aplaude în momentul în care Todt a pomenit despre fostul pilot de Formula 1.

Reamintim că Michael Schumacher a suferit o accidentare aproape fatală la cap, într-un accident de schi din Alpii francezi, pe 29 decembrie 2013. Actualizările privind starea sa de sănătate au fost rar făcute publice în ultimii ani, dar familia ar fi cheltuit 20 de milioane de lire sterline pentru îngrijirea la domiciliu 24/7, la casele lor din Elveţia şi Mallorca.