Dezvăluire făcută de antrenorul Rapidului: ”George Copos este alături de noi”. Ce știe despre o posibilă revenire a lui ”Berlusconi din Giulești”

Moldoveanu Camelia / 18.05.2021, 16:53
Dezvăluire făcută de antrenorul Rapidului: ”George Copos este alături de noi”. Ce știe despre o posibilă revenire a lui ”Berlusconi din Giulești”

George Copos este în continuare alături de Rapid. Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Mihai Iosif, antrenorul echipei. Ce știe despre o posibilă revenire a lui „Berlusconi din Giulești”.

George Copos n-a uitat de Rapid! Fostul patron este încă alături de echipa din Giulești

Mihai Iosif antrenor Rapid revenire George Copos
Revine George Copos la Rapid? Ce spune Mihai Iosif

Dezvăluirea a fost făcută chiar de către Mihai Iosif, antrenorul Rapidului. Se pare că patronul care a dus echipa din Giulești pe cale mai înalte culmi ale succesului este în continuare alături de „mare dragoste vișine”. Momentan, „Berlusconi din Giulești” este alături de echipă doar sufletește.

”Domnul Copos este lângă Rapid, ieri am vorbit cu dânsul, ne-a urat succes. Nu a fost la meci, dar este implicat enorm, emoțional. Altceva, nu știu dacă s-ar putea întoarce”, a declarat Mihai Iosif pentru Digi Sport.

Cu toate că Rapidul a pierdut în fața FC U Craiova 1948, scor 1 – 3, remiza dintre CS Mioveni la Timișoara și  ASU Poli i-a trimis direct în Liga 1. După șase ani departe de prima ligă, fosta echipă a lui George Copos va încheia ultima etapă din play-off pe locul doi, indiferent de rezultatul obținut în meciul cu CS Mioveni. FC U Craiova 1948 promovează în Liga 1 din postura de lider al clasamentului.

Meciul dintre Mioveni și Rapid se joacă duminică, 23 mai, începând cu ora 13:30.

Răzvan Lucescu, pe banca Rapidului în Liga I?

Răzvan Lucescu îi face pe rapidiști să se gândească la revenirea lui pe banca din Giulești. Acum că este liber de contract, după ce s-a despărțit de Al Hilal, tehnicianul român este în căutarea unei echipe. Întrebat dacă s-ar întoarce la „mare lui dragoste”, Lucescu Jr. n-a spus nu.

Cea mai tare atmosferă. Mi-era dor de Rapid. Fotbalului românesc îi era dor de Rapid. Ajută fotbalul românesc. Giuleștiul e ceva special. A fost ceva special și va rămâne ceva special. Nu pot să spun dacă revin, nu știu ce ne oferă viața. Îl iubesc pe domnul Copos, el iubește Rapidul. Rapidul a devenit o forță după Revoluție și datorită dânsului”, a spus Razvan Lucescu la Digisport.

Cu toate că s-a bucurat de un sezon excelent cu Dinamo Kiev, Mircea Lucescu a comparat galeria Rapidului cu opera Nabucco de Verdi. Acesta a trăit alături de fiul său, din tribune, derby-ul din playoff-ul ligii.

M-am simțit excelent. Parcă aș fi la „Corul Sclavilor” din Nabucco, superb, senzațional. Înseamnă foarte mult revenirea Rapidului, uitați-vă la suporteri. Mi-a fost dor de atmosfera pe care reușesc ei s-o creeze”, a spus Mircea Lucescu.