Dezvăluiri despre venirea lui Adi Mutu la națională, din anturajul antrenorului: „Mi-a zis că e cu totul altceva!” Planurile „Briliantului” | EXCLUSIV Playsport Live

Robert Zanfir 16.10.2021, 08:43
Dezvăluiri despre venirea lui Adi Mutu la națională, din anturajul antrenorului: „Mi-a zis că e cu totul altceva!” Planurile „Briliantului” | EXCLUSIV Playsport Live

Bogdan Pătrașcu a fost invitat în cadrul emisiunii Playsport Live și a vorbit despre viitorul lui Adi Mutu. Cei doi au făcut echipă la conducerea FC U Craiova, de unde au plecat după eșecul cu rivala din oraș, Universitatea Craiova.

Adi Mutu este unul dintre numele vehiculate în legătură cu echipa națională, ca înlocuitor al lui Mirel Rădoi. Mircea Lucescu sau Cosmin Olăroiu ar fi alte nume sonore spre care ar putea să se orienteze Răzvan Burleanu, după ce Mirel Rădoi și-a anunțat plecarea de la națională.

Dezvăluiri despre venirea lui Adi Mutu la națională, din anturajul antrenorului: „Mi-a zis că e cu totul altceva!” Planurile „Briliantului”

Mirel Rădoi va fi pe banca tricolorilor și la meciurile cu Islanda și Liechstenstein, dar fostul fundaș nu va rămâne și pentru eventualele meciuri de baraj, în vederea calificării la Campionatul Mondial 2022. România este pe locul 2 în Grupa J și are nevoie de victorii în ambele partide din luna noiembrie, pentru a juca barajul.

Adi Mutu ar fi unul dintre favoriții celor de las FRF, dar Bogdan Pătrașcu spune că Briliantul nu se gândește să accepte o eventuală ofertă.

Nu, am auzit și eu. Din ce am vorbit eu cu Adrian Mutu și din ce știu eu, nu îl interesează. Nu, pentru că lui îi place să stea pe teren. Tocmai din cauza asta a lăsat și naționala U21. Probabil că sunt tineri, entuziaști. Într-adevăr, ca să fii la echipa națională trebuie să ai și o experiență.

Oricum, Mirel Rădoi eu zic că a scos tot ce a putut. E normal să rulezi jucători, pentru că trebuie să găsești o legătură. Trebui să ții de echipa națională, ca jucator, dar cum am mai spus, Mirel Rădoi a rulat mai mulți jucători pentru a găsi formula ideală. Fiecare are strategia lui
Bogdan Pătrașcu, la PlaySport LIVE.

Bogdan Pătrașcu a dezvăluit la Playsport Live ce planuri are și cum gândește fostul selecționer al naționalei de tineret: „Nu știu, eu am zis părerea mea vizavi de Adrian Mutu. Ultimul cuvânt el îl va avea. Cel puțin în acest moment, din ce am vorbit cu el, așa am înțeles. Mi-a zis că e cu totul altceva când ești la o echipă de club, cum am fost noi la FC U Craiova”, a mai spus Pătrașcu la Playsport Live.

Mirel Rădoi, trădat de FRF? Scenariu incredibil: „Simți asta, că nu mai sunt lângă tine! E ruptură totală”

Ovidiu Sabău a vorbit despre un scenariu care pune într-o altă lumină discuțiile despre un nou antrenor pe banca naționalei. Potrivit acestuia, Răzvan Burleanu și compania ar fi luat deja o decizie în privința unui succesor pentru Mirel Rădoi, lucru care l-ar fi degerminat pe acesta să își anunțe plecarea.

Probabil că Mirel Rădoi a simțit că cei de la Federație nu îl mai vor. Eu cred că e o ruptură totală între el și Federație. Așa înțeleg eu.

Dacă nu am fi bătut Armenia, cred că l-ar fi demis. S-ar fi renunțat la serviciile lui. Simți când cei care sunt lângă tine nu mai colaborează, nu îți mai răspund la telefon. E posibil să fii auzit și asta, că au o înțelegere cu alt antrenor.
Simți că te-au trădat, simți că nu mai sunt lângă tine, că nu sunt corecți față de tine, probabil că îți spun una în față, dar în spate gândesc total diferit.
Ovidiu Sabău