Dezvăluiri din culisele războiului între suporterii lui Dinamo și Dănciulescu. „Plângea în vestiar”

Ștefănescu Dragoș 16.11.2021, 13:01
Dezvăluiri din culisele războiului între suporterii lui Dinamo și Dănciulescu. „Plângea în vestiar”

Dinamo este într-o perioadă neagră din punct de vedere financiar dar și sportiv. Pe fondul acestei situații, Cristi Borcea a făcut câteva dezvăluiri din culisele războiului dintre suporterii lui Dinamo și Dănciulescu.

Dezvăluiri din culisele războiului între suporterii lui Dinamo și Dănciulescu

Dinamo traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar dar și sportiv. Cu Mircea Rednic pe banca tehnică, echipa alb-roșie încearcă să depășească lipsa totală de formă din acest sezon. Aflată pe locul 15 al Ligii 1, Dinamo speră la un reviriment cât mai rapid pentru a se putea salva fără emoții de la retrogradare.

Fostul finanțator al lui Dinamo, Cristi Borcea, a vorbit despre situația actuală din Ștefan cel Mare. Borcea și-a exprimat încrederea în Mircea Rednic, pe care îl consideră un garant al redresării echipei. Totuși, fostul finanțator crede că mai trebuie ca antrenorul să formeze un lot puternic de jucători. Cristi Borcea a dezvăluit că în perioada în care Dinamo avea unul dintre cele mai puternice loturi din Liga 1, oficialii clubului duceau o adevărată luptă cu suporterii din acest motiv. Acesta a dat ca exemplu situația lui Ionel Dănciulescu, cel care, în 2002, se transfera de la Steaua București la Dinamo. În acel moment, Danciu era privit cu multă reticență de suporterii dinamoviști. Situația tensionată l-a făcut chiar să plângă pe Danciu, la vestiar.

Am încredere în Mircea Rednic că după perioada de iarnă va reuși. Dinamo nu cred că va retrograda, dar Dinamo, fără stadion, nu are niciun viitor, e în moarte clinică. Noi așa am fost blestemați tot timpul, și cu Liga Campionilor și cu stadionul.

Mai trebuie să ieșim din insolvență și ne mai trebuie echipă. Când aveam două echipe, eram înjurați. Trei sau patru ani a trebuit să mă lupt cu suporterii pentru Dănciulescu. Nu știți prin ce a trecut el. Plângea în vestiar”, a declarat Cristi Borcea la Digi Sport.

Cristi Borcea știe care este antrenorul perfect pentru naționala României

Fostul finanțator al lui Dinamo, a vorbit și despre situația creată la echipa națională a României, după plecarea lui Mirel Rădoi. Borcea consideră că cel mai potrivit pentru a prelua funcția de selecționer este Victor Pițurcă, fiind singurul care a reușit să califice naționala la un turneu final.

Normal și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor, dar Hagi nu poate lăsa proiectul de la Constanța. Am zis că Hagi e nebun când a zis că 20 de ani nu mai obținem performanțe.

Dar înaintea lor și a oricărui antrenor, primul ar fi Victor Pițurcă, am adus 20 de antrenori, singurul care ne-a calificat a fost Victor Pițurcă.

E o propunere normală, să lăsăm ranchiuna, trebuie să ai o discuție cu el. E prima opțiune. FRF trebuie să facă lista de 3 antrenori, așa făceam și eu la Dinamo”, a declarat Cristi Borcea.

Urmăriți Playsport.ro și pe