Dezvăluiri din interiorul FCSB. Cum reacționează Becali când antrenorul nu introduce jucătorii doriți de el

Ștefănescu Dragoș / 25.10.2021, 23:55
Dezvăluiri din interiorul FCSB. Cum reacționează Becali când antrenorul nu introduce jucătorii doriți de el

Implicarea lui Gigi Becali în problemele tehnice ale FCSB-ului este de notorietate în peisajul fotbalistic românesc. De curând, un fost antrenor al roș-albaștrilor a dezvăluit cum reacționează Becali când ordinele sale nu sunt respectate.

Cum reacționează Becali când antrenorul nu introduce jucătorii doriți de el

FCSB a avut un start de sezon extrem de slab. În consecință, Gigi Becali a hotărât să-l demită pe antrenorul Dinu Todoran. La scurt timp, Edi Iordănescu a fost instalat pe banca tehnică a echipei roș-albastre. Una dintre principalele doleanțe ale lui Iordănescu Jr. a fost ca Becali să nu se mai implice în problemele tehnice ale echipei. Este de notorietate faptul că latifundiarul din Pipera hotăra aproape toate schimbările de la FCSB.

La două luni după ce a fost demis de pe banca tehnică a FCSB-ului, Dinu Todoran a făcut câteva dezvăluiri despre modul în care decurgeau discuțiile cu Gigi Becali. Tehnicianul a povestit cum reacționa latifundiarul din Pipera atunci când nu erau folosiți jucătorii doriți de el.

Nu, nu îmi dădea echipa, nu se băga în antrenament. Am avut o discuție cu dânsul și cu Meme: ‘cum vezi echipa, cum vrei să jucăm’. Deci împreună cu el și cu Meme, la telefon.

De multe ori am făcut așa (n.r.: adică diferit față de cum o vedea Becali) și mi-a zis: ‘da, tată, nu e o problemă’. Așa a zis, da.

Era bine să îi fi avut atunci pe Keșeru, Budescu, jucători care fac diferența. Dar nea Gigi, din punctul meu de vedere, e de apreciat pentru ce face pentru fotbalul românesc și mai ales pentru FCSB. Absolut tot, bază, salarii, tot. Mai ales în această perioadă, când știți ce probleme sunt, mai ales financiare”, a povestit Dinu Todoran la Digisport.

Dinu Todoran vrea să revină la o echipă din Liga 1

Aventura lui Dinu Todoran pe banca tehnică a FCSB-ului a fost extrem de scurtă. După doar 2 luni și 3 săptămâni, Todoran a fost demis de la echipa roș-albastră din cauza rezultatelor slabe. În ciuda ieșirilor lui Gigi Becali la adresa sa, Todoran nu regretă faptul că a acceptat să o antreneze pe FCSB. Tehnicianul recunoaște că își dorește foarte mult să revină cât mai curând pe banca tehnică a unei echipe din Liga 1.

Au fost lucruri neadevărate. Tot timpul eu ies numai dacă se spun anumite lucruri neadevărate despre mine. Așa au apărut foarte multe în presă, mai ales că eu am fost un jucător mediocru.

E o clasificare tot timpul la turneele internaționale, când te uiți la jucători: sunt jucători de geniu, ca Hagi, Popescu, sunt jucători foarte buni, ca Dan Petrescu, sunt jucători buni, dar care mai trebuie văzuți și mai sunt jucători care nu au nicio perspectivă. (…)

Nu am avut discuția asta, dacă să rămân la prima echipă. Mi-a zis: ‘uite, rămâi alături de noi, să mai discutăm, să vedem’. Adică la a doua echipă, să rămân la club. Dar eu vreau să antrenez, să încep de la o echipă și să ajung iar la Liga 1, asta îmi doresc”, a spus Dinu Todoran.