Experiența FCSB îl urmărește pe Dinu Todoran. Fostul antrenor al roș-albaștrilor încă are regrete

Ștefănescu Dragoș 29.12.2021, 09:36
Experiența FCSB îl urmărește pe Dinu Todoran. Fostul antrenor al roș-albaștrilor încă are regrete

Venirea lui Toni Petrea pe banca tehnică FCSB-ului pare să fi adus liniștea la echipa roș-albastră. FCSB a încheiat anul pe locul doi al Ligii 1 și a arătat o formă bună de joc. Însă, la începutul sezonului echipa a fost condusă de Dinu Todoran. După ultimelle declarații, acesta pare să aibă încă regrete din perioada petrecută la FCSB.

Sarabanda antrenorilor pe banca FCSB-ului

FCSB a încheiat anul pe locul doi al Ligii 1. Clasarea pe această poziție onorabilă a venit după o serie de schimbări la nivelul băncii tehnice.

În startul sezonului, FCSB a fost condusă de Dinu Todoran, tehnician cu experiență minimă în Liga 1. Alegerea lui Gigi Becali a surprins pe toată lumea, însă acesta a ținut de fiecare dată să sublinieze că are încredere în tânărul antrenor.

Liniștea la echipa roș-albastră a durat doar șapte meciuri. După eșecul din derby-ul cu Rapid, scor 0-1, Dinu Todoran a fost înlocuit cu Edi Iordănescu. Cum jocul echipei nu l-a mulțumit deloc pe Gigi Becali, Iordănescu Jr. a demisionat și a fost adus Toni Petrea.

Dinu Todoran are regrete din perioada petrecută la FCSB

În prezent, Dinu Todoran este  entrenorul echipei a doua a celor de la FC Voluntari. După patru luni de la experiența pe banca FCSB-ului, tehnicianul de 43 de ani încă are regrete.

Acesta a declarat că s-a simțit foarte bine la echipa roș-albastră, fiindu-i greu când a trebuit să plece. Todoran consideră că FCSB are șanse la câștigarea titlului, dar este obligatoriu să obțină o victorie în fața celor de la CFR Cluj pentru a micșora ecartul care desparte cele două echipe în clasament.

La Voluntari am găsit o atmosferă foarte bună, niște oameni care își doresc să facă performanță. La Steaua (n.r FCSB) m-am simțit foarte bine, oamenii au fost foarte corecți față de mine și a fost o experiență plăcută pentru mine. Mă bucur că am antrenat o asemenea echipă.

Nu a fost ușor să plec de acolo, aveam toate condițiile și vreau să le mulțumesc suporterilor din Peluza Nord, care au fost alături de mine. Fanii trebuie să fie în continuare alături de echipă.

În lupta pentru titlu totul va depinde de primul meci, unde FCSB întâlnește CFR. Dacă va câștiga CFR, sunt șanse mari ca ei să câștige campionatul”, a spus Dinu Todoran, pentru Digi Sport.

După ce l-a înlocuit cu Edi Iordănescu pe banca FCSB-ului, Gigi Becali i-a oferit lui Dinu Todoran postul de antrenor al echipei FCSB II însă tehnicianul a refuzat. Todoran a ales să se întoarcă la Voluntari, unde a preluat-o pe FC Voluntari II. În rezent echipa ocupă locul 7 din 10 în Serie 3 din Liga 3, cu 19 puncte acumulate în 15 etape.