Dezvăluiri halucinante ale lui Cristi Borcea: „Nu știți prin ce a trecut el. Plângea în vestiar din cauza asta”

Bădulescu Silvian / 17.11.2021, 10:20
Dezvăluiri halucinante ale lui Cristi Borcea: „Nu știți prin ce a trecut el. Plângea în vestiar din cauza asta”

Dinamo București trece prin cea mai dificilă perioadă din istoria de 73 de ani a clubului. Aceștia așteaptă răspunsul legat de planul de reorganizare, pe plan administrativ. Sportiv vorbind, echipa alb-roșie se află pe penultimul loc al Ligii I, cu doar opt puncte acumulate în turul sezonului regular.

„Dănciulescu plângea în vestiar”

Cristi Borcea, fost finanțator al echipei, a vorbit despre situația în care se află Dinamo. Acesta era în loja oficială când Dinamo luat ultimul titlu de campioană, în 2007. Pe banca tehnică se afla tot Mircea Rednic.

Acesta crede că „Puriul” este antrenorul care va scoate echipa din criză și o va salva de la retrogradare. Fostul patron este de părere că lipsa unui stadion modern este principala problemă a clubului. Construirea unei arene la standarde de secol 21 ar salva echipa.

Am încredere în Mircea Rednic, că după perioada de iarnă va reuși. Dinamo nu cred că va retrograda, dar Dinamo, fără stadion, nu are niciun viitor, e în moarte clinică. Așa am fost blestemați tot timpul, cu Liga Campionilor și cu stadionul”.

Totodată, el a vorbit și despre lot, unul destul de slăbuț, calitativ vorbind, cu ceea ce este obisnuită Dinamo. El a făcut dezvăluiri despre perioada în care Dinamo avea printre cei mai buni jucători din țară, dar oficialii duceau o adevărată luptă cu suporterii din acest motiv. Mai mult, el a menționat că Dănciulescu plângea în vestiar.

Ne mai trebuie echipă, după ce ieșim din insolvență. Când aveam două echipe, eram înjurați. Trei sau patru ani a trebuit să mă lupt cu suporterii pentru Dănciulescu. Nu știți prin ce a trecut el. Plângea în vestiar” a declarat Borcea.

„Primul ar fi Victor Pițurcă”

Fostul acționar din Ștefan cel Mare a discutat și despre subiectul băncii tehnice a naționalei. El e de părere că Victor Pițurcă e cel mai potrivit pentru acest post, în acest moment.

Normal, și Hagi, și Dan Petrescu, au meritele lor. Hagi nu lasă, însă, proiectul de la Constanța. Înaintea lor și a oricărui antrenor, primul ar fi Victor Pițurcă.

Am adus 20 de antrenori, singurul care ne-a calificat a fost Victor Pițurcă. E o propunere normală, să lăsăm ranchiuna, trebuie să ai o discuție cu el. E prima opțiune. FRF trebuie să facă o listă de trei antrenori, așa făceam și eu la Dinamo”.

România a ratat calificarea la barajul pentru Cupa Mondială din Qatar 2022. De asemenea, contractul lui Mirel Rădoi expiră pe 30 noiembrie, iar conducătorii FRF trebuie să gasească un alt înlocuitor pentru banca naționalei.