Dezvăluiri în premieră despre ”triunghiul amoros” din fotbalul românesc: Lorena Balaci – Eugen Trică – Anamaria Prodan

Moldoveanu Camelia 05.10.2021, 17:22
Dezvăluiri în premieră despre ”triunghiul amoros” din fotbalul românesc: Lorena Balaci – Eugen Trică – Anamaria Prodan

În direct la PlaySport LIVE, Lorena Balaci a vorbit, în premieră, despre povestea lansată în spațiul public de Anamaria Prodan, conform căreia i l-ar fi ”furat” pe Eugen Trică.  Mai mult, Prodanca s-ar fi căsătorit  din răzbunare cu Tibi Dumitrescu, fostul iubit al rivalei sale.

Lorena Balaci mărturisit cum l-a cunoscut, de fapt, pe Eugen Trică

Impresara a șocat pe toată lumea când a povestit că a fost la un pas să se mărite cu Eugen Trică. Mai mult, regretata Ionela Prodan îl îndrăgea extraordinar de tare, după cum chiar Anamaria a mărturisit. Mai mult, impresara a acuzat-o pe Lorena Balaci că i l-ar fi furat pe antrenor.

Fiica lui Ilie Balaci a fost în platoul Playsport Live și a vorbit, printre altele, și despre mărturisirile făcute de soția lui Laurențiu Reghecampf. Se pare că lucrurile ar fi stat diferit.

Eu n-am înțeles povestea aia. Este o poveste spusă de Ana la care, sinceră să fiu, nu pot să subscriu. Ideea este că eu n-aș putea spune că i-am furat iubitul pentru că eu la momentul respectiv nu îl cunoșteam pe Eugen Trică. Nu știam cine este. M-am pomenit într-o zi cu un telefon și practic așa a început relația mea cu Eugen, în urma unui telefon. Ulterior, undeva la două-trei luni, am aflat că el a fost cu Ana. Undeva de aici povestea… Ana a spus-o așa, a făcut-o un pic telenovelă să dea bine la reviste. Dar nu, nu aș fi făcut asta.”,  a declarat Lorena Balaci în exclusivitate pentru Playsport Live.

Anamaria Prodan s-a măritat, din răzbunare, cu cel despre care credea că a fost iubitul Lorenei

Anamaria Prodan a recunoscut că momentul în care a rămas fără Eugen Trică a făcut-o să se îndârjească și să-și spună: „eu sunt numărul unu”. Mai mult, ea a avut la început gândul de a se cupla cu Tiberiu doar pentru a se răzbuna pe Lorena.

Venirea în România a lui Tibi a fost prilejul ideal pentru ca Anamaria să-și pună planul în aplicare. Socoteala din târg nu se potrivește cu cea de acasă. Impresara a ajuns la concluzia că el este omul cu care vrea să-și unească destinul.

Lorena Balaci a lămurit pentru playsport.ro și relația pe care a avut-o cu Tibi Dumitrescu, tatăl celor două fiice ale Prodancăi. Mai mult, fosta soție a lui Eugen Trică a recunoscut că nu s-a mai văzut cu impresara de 15 ani, lăsând să se înțeleagă faptul că nu au lămurit niciodată acest subiect.

Eu cu Tibi aveam o relație de prietenie de foarte, foarte, mult timp. O relație de prietenie de cât el juca baschet, eu jucam baschet, ne întâlneam cu liceele în campionate. Era o prietenie. Tibi plecase ulterior în America, iar prietenia dintre noi rupsese. Nu a fost o poveste de iubire în adevăratul sens al cuvântului.

Nu, nu m-am mai întâlnit de foarte multi timp cu Anamaria. Cred că nu ne-am mai întâlnit de 15 ani, nici nu știu când ne-am întâlnit ultima dată pentru că eu nu am o viață mondenă. Viața mea socială este foarte restrânsă.”, a mai adăugat Lorena Balaci.

Urmăriți Playsport.ro și pe