Iubitul ascuns pe care Anamaria Prodan l-a avut, era un politician celebru din România! Poveste de dragoste între impresară și Codrin Ștefănescu

Mihai Rosoiu / 21.04.2021, 11:31
Iubitul ascuns pe care Anamaria Prodan l-a avut, era un politician celebru din România! Poveste de dragoste între impresară și Codrin Ștefănescu

Viața personală a Anei Prodan a fost mereu un punct de atracție. Cu cine a fost impresara înainte de Reghecampf se știe, într-o oarecare măsură. Iubitul ascuns pe care Anamaria Prodan l-a avut, era un politician celebru în România. Nu este nicio glumă. Printre partenerii cunoscutei vedete s-a numărat și un personaj cunoscut în eșicherul politic autohton.

Culmea, povestea de dragoste a fost una care se putea încheia cu un mariaj. Numai că cei doi au decis să se despartă înainte de a face importantul pas.

Iubitul ascuns pe care Anamaria Prodan l-a avut, era un politician celebru din România

Pentru mulți dintre cei care urmăresc viața publică din țara noastră, numele politicianului este asociat cu PSD. Numai că, în perioada în care acesta se iubea cu Anamaria Prodan, respectivul personaj nu activa în această formațiune politică. El era un tânăr învățăcel al celebrului Corneliu Vadim Tudor, pe vremea când acesta din urmă conducerea PRM.

Anamaria Prodan, Codrin Ștefănescu și Ionela Prodan
Anamaria Prodan, Codrin Ștefănescu și Ionela Prodan

Dacă nu v-ați dat seama până acum despre cine este vorba, a venit momentul să dăm jos masca de pe fața iubitului secret al Anei Prodan și să vă dezvăluim numele. Este vorba despre cunoscutul Codrin Ștefănescu, fost lider important al Partidului Social Democrat. Cei doi s-au cunoscut înainte ca actuala impresară să înceapă povestea de dragoste cu Laurențiu Reghecampf.

Au vrut să facă nuntă mare, dar s-au răzgândit

Relația dintre cei doi nu a fost una pasageră. Am putea spune că între cei doi au existat sentimente, de vreme ce amorezii s-au gândit la întemeierea unei familii.

În cadrul unei emisiuni TV, Wowbiz, difuzată de Kanal D, Anamaria Prodan a recunoscut relația pe care a avut-o cu politicianul Codrin Ștefănescu. Povestea lor de dragoste urma să se finalizeze cu o nuntă mare. Toate bune și frumoase, până când pe fir a intrat Laurențiu Reghecampf.

Relația dintre Anamaria Prodan și Codrin Ștefănescu s-a încheiat înainte de a ajunge la ofițerul stării civile, iar fiecare a mers pe calea sa în viață. Ștefănescu și-a continuat activitatea politică. Iubitul secret pe care Anamaria Prodan l-a avut a ajuns pe o poziție importantă în PSD: Ulterior, acesta nu a mai prins un loc în Parlamentul României, fiind unul dintre cele mai controversate personaje din respectiva formațiune politică.

În schimb, Anamaria Prodan a continuat să prospere și să ajungă un important agent de jucători. Afacerile vedetei merg ca pe roate, iar transferurile realizate de aceasta, i-au adus sume impresionante în ultimii ani.