Dezvăluiri șocante despre divorțul anului: „A fost brutal, dar am tăcut și am decis să procesez fiecare informație”

Olteanu Ștefan / 21.09.2022, 23:31
Dezvăluiri șocante despre divorțul anului: „A fost brutal, dar am tăcut și am decis să procesez fiecare informație”

Shakira (45 de ani) și Gerard Pique (35) au fost protagoniști în despărțirea anului la nivel mondial, iar după mai bine de trei luni de tăcere, cântăreața din Columbia a venit cu o serie de dezvăluiri dureroase. Shakira a vorbit în premieră despre clipele grele prin care a trecut, dar și despre cum a primit vestea că Gerard Pique are o altă relație.

Primele cuvinte spuse de Shakira după despărțirea anului de Gerard Pique. Dezvăluiri surprinzătoare făcute de cântăreață

Shakira și Gerard Pique au luat prin surprindere pe toată lumea în luna iunie, când după 12 ani de relație au devenit protagoniști în despărțirea anului 2022, iar după mai bine de trei luni de tăcere, cântăreața din Columbia a venit cu primele dezvăluiri.

Shakira a preferat să stea cât mai departe de obiectivele paparazzilor și exceptând comunicatul făcut în iunie cu privire la separarea de Pique, nu a venit cu alte reacții pe seama scandalului.

Într-un interviu acordat pentru numărul din luna octombrie al revistei Elle, Shakira a explicat de ce a preferat să tacă:

„Am rămas tăcută și am încercat să procesez totul. Hm… Și, da, a fost greu să vorbesc despre asta. Mai ales pentru că sunt în ochii publicului și pentru că separarea noastră nu este ca o separare obișnuită.

Și a fost greu nu numai pentru mine, ci și pentru copiii mei. Incredibil de dificil. Am paparazzi care stau în fața casei mele 24 de ore din 24, 7 zile din 7. Și nu există un loc unde să mă pot ascunde de ei cu copiii mei, cu excepția casei.

Știți, nu putem face o plimbare în parc ca o familie obișnuită sau să mergem la o înghețată. Sau să facem orice activitate fără ca paparazzi să ne urmărească. Deci e greu”, a declarat Shakira.

Shakira are împreună cu Gerard Pique doi băieți, Milan și Sasha.

„Am încercat să ascund situația în fața copiilor mei. Încerc să o fac și să-i protejez, pentru că aceasta este misiunea mea numărul unu în viață. Dar apoi aud lucruri la școală de la prietenii lor sau dau peste niște știri neplăcute și îi afectează”, a completat artista.

Ce spune despre faptul că Pique și-a refăcut viața

În schimb, în tot acest timp Gerard Pique și-a oficializat noua relație. Fotbalistul Barcelonei se iubește cu Clara Marti, o studentă la relații publice care lucrează pentru firma Kosmos, care îi aparține lui Gerard Pique, și se ocupă de organizarea evenimentelor.

Cei doi au fost surprinși împreună în repetate rânduri, iar acest lucru a afectat-o pe Shakira. Ea s-a ferit să comenteze cu privire la viața fostului ei partener, însă a declarat:

„Cred că aceste detalii sunt într-un fel prea private pentru a fi comentate, cel puțin în acest moment. Totul a fost atât de brutal și de nou pentru mine. Pot doar să spun că eu am pus tot ce aveam în această relație și în familia mea.

Înainte ca Milan și Sasha să înceapă școala aveam o viață de nomad, îmi trăisem întreaga existență ca artist, călătorind fără oprire, făcând turnee, spectacole, promovând, construind școli în Columbia și înregistrând în studio.

Dar am știut că atunci când Milan a început școala, în 2014, călătoria mea constantă a trecut în plan secundar. Mi-am plantat rădăcini în Barcelona pentru a fi acolo pentru el și Gerard și, mai apoi, pentru Sasha.

Ca fotbalist, a vrut să joace fotbal și să câștige titluri și a trebuit să-l susțin. Adică, unul dintre noi doi a trebuit să facă un sacrificiu, nu? Ori înceta contractul cu Barcelona și se muta cu mine în SUA, unde este cariera mea, ori trebuia să fac eu asta. Și așa eu am făcut acel efort și acel sacrificiu. A fost un sacrificiu făcut din iubire. Asta este, asta este tot ce pot spune”, a mai adăugat Shakira.