Fără nicio jenă, Gerard Pique și-a adus iubita în centrul atenției și a sărutat-o cu patimă | Galerie FOTO

Giosanu Catinca 21.08.2022, 10:21

Cântăreaţa columbiană Shakira şi fotbalistul echipei FC Barcelona Gerard Pique au decis să pună punct relației la începutul lunii iunie. Ei au doi copii, pe Milan (9 ani) și pe Sasha (6 ani). Micuții suferă enorm din cauza despărțirii. Cei doi copii au cunoscut-o deja pe noua iubită a sportivului.

Gerard Pique și-a dezamăgit din nou părinții

Zilele trecute s-a aflat cine este tânăra cu care Gerard Pique și-a refăcut rapid viața, o studentă de 23 de ani, Clara Chia Marti, iar acum cei doi s-au sărutat în public, fără nicio jenă. Fotbalistul le-a prezentat-o pe iubita sa celor doi copii pe care îi are cu Shakira. Artista a avut un șoc când a aflat. Ea chiar a luat măsuri în sensul că a transmis că va ridica un zid între casa ei și cea a socrilor, pentru ca băieții ei să nu mai fie nevoiți să o vadă pe presupusa amantă a lui Pique cum se plimbă prin curtea bunicilor paterni.

Jucătorul celor de la FC Barcelona a fost surprins în timp ce își săruta iubita în public. Conform publicației britanice The Sun, tatăl fotbalistului nu este de acord cu ceea ce face sportivul.

Ce a putut să facă jucătorul celor de la FC Barcelona

Gerard Pique și Clara Chia Marti au luat parte la un concert în acest weekend. Tot acolo au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi amorezi au renunțat la inhibiții și s-au sărutat de față cu ceilalți spectatori. De față ar fi fost și tatăl fotbalistului.

Niciunul dintre părinții lui Gerard Pique nu este de acord cu relația sportivului. Ei speră că Shakira va reveni la sentimente mai bune față de fiul lor și că se vor împăca în cele din urmă.

Shakira s-a supărat foarte tare după ce a aflat că Pique le-a prezentat-o copiilor pe iubita lui. Ea are de gând să se mute într-o altă țară, pentru a fi cât mai departe de tatăl copiilor ei.