Dialogul ireal dintre Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan: „Cineva a fost de față. Mi-a spus că așa s-a întâmplat”

Giosanu Catinca / 24.06.2021, 09:46
Dialogul ireal dintre Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan: „Cineva a fost de față. Mi-a spus că așa s-a întâmplat”

Dezvăluiri incredibile despre Mircea și Răzvan Lucescu. Un fost mare fotbalist și antrenor al lui Dinamo a făcut declarații uluitoare despre cei doi tehnicieni români. Dialogul ireal dintre Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan.

Dialogul ireal dintre Mircea Lucescu și fiul său, Răzvan

Corneliu Constantin Dinu, fost jucător care a ocupat funcții administrative în cadrul clubului Dinamo București, nu s-a mai putut abține și a răbufnit la adresa celor doi. Ex-oficialul a dezvăluit un episod incredibil. Totul s-a petrecut în cadrul unei emisiuni de la ProSport.

Cornel Dinu continuă să impresioneze. După ce i-a luat partea lui Mircea Lucescu în conflictul acestuia cu Anghel Iordănescu, „Procurorul” a explicat cum se trăiește fotbalul în familia Lucescu. Mircea Lucescu l-a propus pe Marco Rossi pentru postul de selecționer al echipei naționale de fotbal a României, iar Anghel Iordănescu l-a contrazis, considerând că este nevoie ca antrenorii români să primească credit. În acest conflict, Cornel Dinu s-a plasat de partea lui Mircea Lucescu, despre care a avut doar cuvinte de laudă.

Am avut și eu niște nepotriviri de păreri cu Mircea Lucescu, dar el e un fenoment de apreciat, e ceva colosal. Eu mă uit la mine că atunci când e căldură nu ies din casă. Uite-l că la 75 de ani muncește, face niște rezultate extraordinare. Astea nu se puteau face fără competență, fără ambiție, fără priceperea fenomenului fotbalistic, fără diplomație. Este inadmisibil ca să nu ții cont de ceea ce spune Mircea Lucescu la ora actuală, care cunoaște foarte bine lumea fotbalului.”, a spus Cornel Dinu, conform sursei anterior citate.

„Cineva a fost de față. Mi-a spus că așa s-a întâmplat”

Ulterior, ”Mister” a trecut la altfel de dezvăluiri. Acesta din urmă a dezvăluit că pentru Mircea și Răzvan Lucescu fotbalul este fenomentul care le dă principalele teme de discuție.

Îmi povestea cineva, acum câteva zile, un lucru care nu m-a surprins. Eu am o părere foarte bună și despre Răzvan Lucescu, un tip inteligent, foarte bun cunoscător de fotbal. Mi-a spus cineva și trebuie să vă împărtășesc. De curând, între tată și fiu, a existat o discuție de opt ore. Vă rog să rețineți, în care Mircea comenta cu Răzvan ce i s-a părut nou la acest Campionat European, cum se joacă, cum s-a transformat dinamica fotbalului, spre ce tinde fotbalul.

Cineva care a asistat la așa ceva mi-a spus că au fost niște momente extraordinare de o competență pur fotbalistică. Și nu întâmplător acești doi oameni au avut rezultate.”, a mai spus Cornel Dinu.