Dică este conștient că răbdarea lui Gigi Becali este limitată: „Îți dă încredere, dar până când?”

Gabriel-Alexandru Ioniță 22.09.2022, 19:03
Dică este conștient că răbdarea lui Gigi Becali este limitată: „Îți dă încredere, dar până când?”

Nicolae Dică s-a arătat foarte bucuros de faptul că este susținut de Gigi Becali după ce FCSB înregistrează anumite rezultate negative. Totuși, antrenorul echipei roș-albastre este conștient de faptul că răbdarea patronului nu este limitată.

Nicolae Dică este conștient că s-ar putea ca Gigi Becali să nu mai aibă multă răbdare cu el

El le-a transmis astfel un mesaj și jucătorilor săi, legat de faptul că la un moment dat Becali ar putea începe din nou „să taie în carne vie”. De asemenea. în ciuda startului foarte slab pe care îl are în campionat, Nicolae Dică a anunțat că își dorește în continuare să câștige titlul. În acest sezon.

(n.r. Dacă au existat anumite tensiuni între el și patron în acest mandat) Nu, chiar m-am bucurat, după meciuri, când sunt supărat, mă încurajează. Are încredere că putem duce echipa sus în clasament. Omul îți dă încredere până la un moment dat, dar până când? Îmi doresc sută la sută asta, că altfel nu veneam. Am venit cu gândul să intrăm în grupe și să luăm campionatul”, a spus Nicolae Dică la Digi Sport.

Antrenorul încearcă să îl „îmbuneze” pe patron cu Billel Omrani

De asemenea, cu aceeași ocazie, Dică a dezvăluit că este gata să îi facă patronului „plăcerea” în ceea ce îl privește pe Billel Omrani. Astfel, în momentul în care fostul atacant al CFR-ului va fi pregătit 100% din punct de vedere fizic, sunt șanse foarte mari ca el să joace în același timp pe teren alături de Andrea Compagno. Fie în 4-3-3, fie în 4-4-2.

„(n.r. de ce și-a dorit să revină la FCSB) Asta a fost a patra oară când patronul a vrut să vin la echipă. Am avut o discuție, mi-a spus că are încredere în mine. Având discuțiile cu patronul echipei, avem discuții în care… Cum a fost și cu sistemul de joc.

Când ai un jucător ca Omrani care a câștigat 5 campionate cu CFR, ce faci? Îl ții rezervă? M-am gândit, da (n.r. să joace cu Omrani și Compagno în același timp). Veți vedea. Important este ca Omrani să fie bine din punct de vedere fizic. S-a antrenat foarte bine separat, când am fost noi plecați, când am avut aceste zile libere. El va juca acum și la echipa a doua.

Concurență pe posturi. Omrani poate să joace și în partea dreaptă, și în partea stângă, și nouar, și cu încă un atacant lângă el. Depinde ce cere jocul”, a mai spus antrenorul vicecampioanei României.