Florin Bratu a gătit la „Chefi la Cutițe”. Dezvăluiri inedite despre jurații de la Antena 1: „Doi sunt dinamoviști de-ai mei”

Catinca Giosanu 05.09.2023, 15:40
Florin Bratu a gătit la „Chefi la Cutițe”. Dezvăluiri inedite despre jurații de la Antena 1: „Doi sunt dinamoviști de-ai mei”

Florin Bratu se numără printre personalitățile fotbalistice care au gătit în noul sezon Chefi la cuțite. Fostul selecționer al naționalei de tineret a vrut ca fanii să vadă și cealaltă față a sa. Foarte puțină lume știe că antrenorului îi place să petreacă timp în bucătărie. Ei bine, el și-a făcut curaj și a mers la emisiunea culinară pentru a demonstra că are și alte calități decât cele știute de publicul larg.

Florin Bratu, apariție inedită la Chefi la Cuțite

Noul sezon al emisiunii Chefi la Cuțite a început pe 2 septembrie. În prima ediție a show-ului și-a făcut apariția Ioan Andone. Tehnicianul i-a surprins ce pei trei chefi cu preparatul pe care l-a gătit. Florin Bratu a fost și el invitat la emisiunea culinară și a făcut o demonstrație de zile mari.

Fostul selecționer al naționalei de tineret a avut mari emoții atunci când a pășit în platoul emisiunii difuzate de Antena 1, dar s-a descurcat foarte bine. El a pregătit o farfurie spectaculoasă pentru jurați. Chiar dacă meseria lui este cu totul diferită de domniul culinar, antrenorul a pus multă dragoste în preparatul său, iar rezultatul a fost pe măsura eforturilor sale.

Cum l-au surprins cei trei jurați

Jurații emisiunii culinare au fost atât de încântați de preparatul pe care l-a pregătit Florin Bratu, încât l-au pus pe faimosul antrenor să aleagă între cuțitul pentru invitații speciali sau cuțitul care l-ar trimite în etapa următoare. Antrenorul român a decis ca parcursul său în emisiune să se oprească în ediția respectivă. prin urmare, el a ales cuțitul pentru invitați.

Important este cum vor reacționa atunci când vor gusta din preparatul meu până să mă vadă pe mine în fața lor. Cred că acolo este emoția cea mai mare. Chiar dacă voi mai greși, sigur acolo e pus mult suflet, multă dragoste și sper să le placă. Sper să vă placă aceste paste pentru că le-am făcut cu dragoste.”, a declarat Florin Bratu, la Chefi la Cuțite.

„Doi sunt dinamoviști de-ai mei”

Florin Bratu știa foarte bine cu cine va avea de-a face la Chefi la Cuțite. Unul dintre cei trei șefi este fan înrăit al lui Dinamo. Mai precis, este vorba despre chef Sorin Bontea. Acesta și-a declarat public dragostea pentru formația din șoseaua Ștefan cel Mare. Chiar și așa, el nu obișnuiește să meargă pe stadion. Iată care este motivul pentru care preferă să urmează din fața televizorului meciurile grupării favorite.

Nu îmi place stadionul, e singurul motiv pentru care nu merg pe stadion.”, a dezvăluit Chef Sorin Bontea , în cadrul unui interviu acordat recent pentru Antena Sport.

Cătălin Scărlătescu susține și el echipa Dinamo. Celebrul bucătar a avut o reacție memorabilă după ce formația din Ștefan cel Mare a fost învinsă de Steaua în play-offul ligii secunde, scor 2-0.

Bineeee Dinamooo. Gastronomic vorbind… sunteți pilaf”, a scris Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de Instagram.

Urmăriți Playsport.ro și pe