Dinamo a încasat 8 goluri în Liga 3. “Câinii” au suferit o nouă umilință, după 0-6 cu FCSB II

Gabriel-Alexandru Ioniță / 27.05.2022, 15:32
Dinamo a încasat 8 goluri în Liga 3. “Câinii” au suferit o nouă umilință, după 0-6 cu FCSB II

Echipa secundă a lui Dinamo a suferit o nouă umilință în Liga 3. După ce în urmă cu două săptămâni au pierdut cu 6-0 în fața celor de la FCSB II, acum „câinii mici” au fost zdrobiți și de echipa a doua a celor de la FC Argeș, în deplasare, cu scorul de 8-2.

Echipa a doua a lui Dinamo a terminat dezastruos sezonul din Liga 3

Cu atât mai interesant este rezultatul cu cât FC Argeș II este singura echipă din Seria B a Ligii 3 care stă mai prost în clasament decât Dinamo II. Cele două echipe sunt deja retrogradate matematic în Liga 4 de mai multe etape. Totuși, dinamoviștii mici aveau înaintea acestei ultime etape un avans de 11 puncte față de adversarii de la Pitești, care au reușit să îi umilească în partida directă.

Există șanse destul de mari ca echipa secundă a clubului din Ștefan cel Mare să se desființeze la finalul acestui sezon, în contextul acestor rezultate catastrofale. De fapt, ea fusese reînființată recent, în perioada în care Pablo Cortacero avea planuri mărețe la Dinamo.

Ambele echipe ale clubului din Ștefan cel Mare ar putea retrograda la finalul acestui sezon

Fără îndoială că și probleme de la echipa a doua sunt provocate tot de situația financiară a clubului din Ștefan cel Mare. Tot din acest motiv, și echipa mare este aproape să retrogradeze, după ce a pierdut turul barajului de promovare/menținere în Liga 1 cu Universitatea Cluj, în deplasare, scor 0-2.

Acum, jucătorii lui Dusan Uhrin au o misiune aproape imposibilă în a întoarce rezultatul pe teren propriu, duminică de la 20:30. Antrenorul ceh este conștient de acest lucru și a dezvăluit la conferința de presă premergătoare meciului ce stări îl încearcă în aceste zile.

Nu suntem deloc bine, mai ales după eșecul de la Cluj. Nu am luptat acolo, nu înțeleg de ce. Am reglat cât am putut, dar asta e principalul, trebuie să luptăm mai mult, să dăm maximum. Să realizăm toți că trebuie să dăm mai mult, dacă vrem să rămânem în Liga 1. Va trebui să jucăm cu siguranță, dar trebuie să marcăm cel puțin două goluri.

Sunt conștient că nu este deloc o situație bună la acest club. Nici eu nu mă simt bine, nu prea am dormit cum trebuie. Trebuie să rămân concentrat, la fel și jucătorii. Dar noi suntem vinovați pentru ce ni se întâmplă, nu ne permitem să fim nervoși, altfel va fi rău de noi.

Ce a spus antrenorul lui Dinamo despre presiunea venită de la suporteri

Nu consider că ceea ce fac e rău, este normal. Suporterii își doresc mult să salvăm echipa, de aceea am și vorbit cu ei, cu câțiva lideri din DDB. Știu că avem promise niște prime, dar nu cred că este cazul ca cineva să se gândească acum la bani. Chiar nu este momentul, trebuie atitudine, înainte de orice. Eu nu mă tem, am avut și alte momente foarte grele în carieră, așa că știu cum să gestionez situația. Dar nu vreau să le frâng inima fanilor, ar fi ceva foarte rău.

Nu mă așteptam să fie atât de greu când am semnat cu Dinamo. Acum sunt concentrat doar pe meciul de duminică, nu are rost să vorbim de viitorul meu. Este presiune aici, mereu a fost și asta trebuie să înțeleagă jucătorii”, a spus antrenorul lui Dinamo la conferința de presă.

Peluza Sud Dinamo, mesaj dur înaintea barajului cu “U” Cluj. “Vă dezbrăcăm, sărim din peluză”