Dinamo a pierdut susținea lui Dan Capatos. Vedeta tv s-a enervat la culme după ce Deian Sorescu a fost umilit de suporteri

Giosanu Catinca / 17.12.2021, 12:56
Dinamo a pierdut susținea lui Dan Capatos. Vedeta tv s-a enervat la culme după ce Deian Sorescu a fost umilit de suporteri

Dan Capatos a anunțat că renunță la statutul de membru cotizant DDB. Prezentatorul tv a luat această decizie după ce Deian Sorescu a fost umilit de suporteri la finalul meciului cu CS Mioveni.

Dan Capatos nu vrea să mai dea bani la Dinamo

Dinamo a pierdut duelul cu CS Mioveni. ”Câinii” au deschis scorul în minutul 62, prin Deian Sorescu, de la punctul cu var. Tânărul jucător a transformat penalty-ul obținut după un fault comis în careu de Balaur. În prelungirile partidei, elevii lui Alexandru Pelici s-au dezlănțuit și i-au învins pe ”câinii” alb-roșii.

Suporterii lui Dinamo și-au ieșit din minți când au văzut că echipa lor preferată a fost ”dezmembrată” de CS Mioveni în două minute și și-au vărsat nervii pe Deian Sorescu. Fotbalistul de 24 de ani a fost dezbrăcat de către suporterii echipei alb-roșii la finalul meciului cu CS Mioveni.

După fluierul final, fotbalistul de bandă, care a și marcat un gol în meci, a fost chemat de galeria „câinilor roșii”, iar în urma unor discuții aprinse, a fost dezbrăcat de tricou.

”Cardul de Membru DDB, doar o bucată de plastic, colorată”

Sorescu a declarat că le înțelege frustarea suporterilor, însă Dan Capatos s-a arătat foarte afectat de cele întâmplate. Prezentatorul a spus ferm că se retrage din programul DDB, acolo unde este membru Elite.

Dupa ce a pățit Deian Sorescu, acest card a devenit brusc, doar o bucată de plastic, colorată. Pentru mine, DDB a murit definitiv! Numărul 46 DDB s-a eliberat. Șo pă el, băi, «investitorilor»!!!”, a scris Capatos pe Instagram.

Dan Capatos era membru DDB din 2018. Membrii Elite plătesc suma de 1.948 euro anual, banii din contribuții fiind pompați în conturile clubului.

„Pentru mine, DDB a murit definitiv!”

Fanii nu s-au limitat la a-l dezbrăca pe Deian Sorescu. Ei au încercat să oprească autocarul dinamoviștilor de două ori pe autostradă.

Suporterii i-au transmis lui Mircea Rednic, singurul care a coborât din autocar, că nu au nimic de împărțit cu el și că ei vor să stea la discuții cu jucătorii. Ultrașii au reclamat atitudinea jucătorilor, una care nu le-a convenit.

Până la urmă, ar fi coborât și jucătorii, prilej pentru suporteri să-și verse nervii, însă pe un ton civilizat, susține gsp.ro.