Victor Pițurcă dă de pământ cu Toni Petrea. Antrenorul de la FCSB văzut vinovat pentru regresul lui Octavian Popescu. “Nu știu dacă îl consideră antrenorul lui”

Ștefănescu Dragoș 05.04.2022, 16:59
Victor Pițurcă dă de pământ cu Toni Petrea. Antrenorul de la FCSB văzut vinovat pentru regresul lui Octavian Popescu. “Nu știu dacă îl consideră antrenorul lui”

În etapa a treia din play-off, FCSB a pierdut în fața Universității Craiova cu scorul de 0-2. Șansele roș-albaștrilor la titlu sunt tot mai mici, iar jocul lor a fost aspru criticat. Victor Pițurcă a analizat prestația lui Octavian Popescu, al cărui regres este evident în ultima perioadă. Fostul selecționer îl consideră pe Toni Petrea principalul vinovat pentru randamentul slab al ”perlei” de la FCSB.

Victor Pițurcă, atac la Toni Petrea. Antrenorul lui FCSB este considerat principalul vinovat pentru randamentul slab al lui Octavian Popescu

În runda cu numărul trei a play-off-ului Ligii 1, FCSB a primit vizita Universității Craiova. Partida de pe Arena Națională a fost dominată de olteni, care s-au impus cu scorul de 2-0. Jocul slab al roș-albaștrilor a produs nemulțumirea fanilor aflați în tribune, dar și critici dure din partea specialiștilor din fotbalul românesc.

Victor Pițurcă a analizat jocul lui FCSB și a remarcat randamentul mai slab al lui Octavian Popescu, din ultima perioadă. Fostul selecționer consideră că principalul vinovat pentru regresul tânărului fotbalist este Toni Petrea. Pițurcă este convins că Octavian Popescu nu-l consideră antrenorul său pe Petrea.

Eu nu sunt de acord cu lucrurile astea, dacă rezistă sau nu. Dacă ești jucător bun, intri acolo în teren, joci, îți folosești calitățile tale și ești bun. El are nevoie de antrenor.

Din păcate, nu știu dacă el consideră că actualul antrenor este antrenorul lui. E foarte important cum îl conduci, ce vorbești cu el. Mi se pare că el nu mai joacă mingea atât de rapid cum o făcea înainte”, a spus Victor Pițurcă, potrivit Pro TV.

Galeria lui FCSB nu-l mai vrea pe Toni Petrea la echipă

Înfrângerea suferită de FCSB în fața Universității Craiova a înfuriat galeria roș-albaștrilor. Aceștia au transmis un mesaj clar prin liderul lor, Gheorghe Mustață. Demiterea lui Toni Petrea este principala dorință a ultrașilor. Mai mult, Mustață i-a transmis patronului Gigi Becali că galeria nu vrea să-l vadă nici pe Ilie Poenaru pe banca tehnică a echipei.

Ce să caute Ilie Poenaru la noi? Nu îl vom susține, deoarece dacă el acceptă să vină, atunci acceptă să se lase umilit de Gigi Becali. Vrea să se facă și el de râs, așa cum s-au făcut Toni Petrea, Todoran sau alții?

Nu ne trebuie niciun Ilie Poenaru la echipă. Antrenorul nostru este Gigi Becali și este un antrenor de talie mondială. Îl are pe Pintilii care îi face antrenamentele, iar el stă în lojă sau în fotoliu acasă.

Dar nu știu de ce Gigi Becali nu devine și antrenorul oficial al echipei? Așa că, Ilie Poenaru nu are ce să caute la noi. Nu îl vom susține și nu vom mai susține niciun antrenor care ajunge la noi”, a spus Mustață, conform ProSport.