Dinamo Badea, scorul anului în România. Cu ce scor a putut să se termine meciul

Ioan Valentin Oprea 20.03.2023, 15:03
Dinamo Badea, scorul anului în România. Cu ce scor a putut să se termine meciul

CS Dinamo, echipa lui Nicolae Badea, se distrează în Liga a IV-a Bucureşti. Alb-roşiii s-au impus în ultima etapă, cu un neverosimil scor de 25-0.

Gruparea pregătită de tehnicianul Andrei Cristea a făcut spectacol în confruntarea cu lanterna roşie ACS Turistul. Dinamoviştii au făcut scorul campionatului şi au înscris nu mai puţin de 25 de goluri. Trupa lui Badea a câştigat autoritar şi meciul tur cu ACS Turistul. Alb-roşiii au învins atunci la o diferenţă de 21 de goluri.

La capătul a optsprezece runde, CS Dinamo se află în fruntea clasamentului. Oamenii lui Badea au o linie de golaveraj senzaţională, cu 135 de goluri înscrise şi doar 9 primite.

Atacă promovarea

Primele patru clasate urmează să se califice în playoff, iar câştigătoarea va evolua în barajul de promovare pe cea de-a treia scenă fotbalistică românească.

Locul întâi va începe playoff-ul cu trei puncte, locul al doilea va lua startul cu două puncte, locul al treilea va primi un singur punct, iar cea de-a patra clasată va avea zero în dreptul clasamentului.

Obiectivul declarat al lui CS Dinamo este promovarea în Liga a IIII-a. Antrenorul principal al alb-roşiilor, Andrei Cristea, priveşte cu optimism spre viitor şi e convins că Nicolae Badea va continua investiţiile la echipă.

Nu suntem amatori, deși activăm în Liga 4. Noi suntem o echipă care are salariile la zi, care are prime de joc și la care nimeni nu lucrează. Eu le cer, anul acesta să fim cel puțin de Liga 3 sau de Liga 2. Apoi, dacă vom promova, vom schimba puțin foaia”, a declarat Cristea, anul trecut.   

Urmăriți Playsport.ro și pe