Dinamo e la pământ înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș! „Câinii” se confruntă cu mari probleme

Catinca Giosanu 27.01.2021, 11:46
Dinamo e la pământ înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș! „Câinii” se confruntă cu mari probleme

Antrenorul lui Dinamo, Ionel Gane, a anunțat că jucătorii sunt pregătiţi pentru programul încărcat al Ligii 1. Oficialul consideră că este ”mai frumos” să joci la un interval de trei zile.

Dinamo e la pământ înainte de meciul cu Gaz Metan Mediaș

Partida dintre Dinamo și Gaz Metan Mediaș se va disputa în cursul zilei de astăzi. Meciul din cadrul etapei a 19-a a Ligii 1 va începe la ora 20.00. Problema este însă că jucătorii de fotbal nu sunt tocmai într-o stare fizică excelentă. „Câinii” se confruntă în momentul de față cu mari probleme. Și asta, pentru că nu au avut timp să se odihnească suficient după meciul cu Botoșani, la care au fost învinși cu 0-4.

Această pandemie a schimbat calitatea fotbalului în toată lumea şi trebuie să ne adaptăm repede la realitate, mai ales că jucăm din trei în trei zile. Nu mai contează ce s-a întâmplat la Botoşani. Vreau o reacţie pozitivă a echipei, mai ales că îi avem la dispoziţie şi pe jucătorii care nu au făcut deplasarea în Moldova.”, a declarat Ionel Gane, într-un interviu publicat pe site-ul oficial al clubului.

Pe lângă faptul că au avut doar trei zile la dispoziție pentru a reveni în forță pe terenul de fotbal, echipa din Ștefan cel Mare este nevoită să facă față meciurilor cu șase jucători lipsă. Este vorba despre Anton, Nemec, Gol, Grigore, Filip şi Nepomuceno.

Dinamo are 6 absenţi pentru meciul cu Gaz Metan
Dinamo are 6 absenţi pentru meciul cu Gaz Metan

Ionel Gane: ”E cel mai frumos lucru să joci din 3 în 3 zile”

Ionel Gane, antrenorul celor din Ștefan cel Mare, este de părere că ”cel mai frumos lucru să joci din 3 în 3 zile”. Tehnicianul român a făcut aceste afirmații în condițiile în care Dinamo se va confrunta astăzi cu cei care evoluează la Gaz Metan Mediaș.

I-am pregătit mental pe toţi încă de la reunirea lotului, de la primele antrenamente în acest an. Jucătorii sunt pregătiţi pentru meciurile următoare. Nu e cazul să ne mai plângem din cauza acestui program. În loc de antrenamente repetate în aceste zile friguroase, cred că este cel mai frumos lucru să joci din trei în trei zile, să uiţi o înfrângere pentru a învăţa din nou să câştigi”, a mai spus tehnicianul de la Dinamo.

De asemenea, Gane a vorbit și despre absenţele din echipă ale jucătorilor Anton, Nemec, Gol, Grigore, plus Filip şi Nepomuceno. El a spus că speră să-i aibă la dispoziţie cât mai repede posibil.

Sperăm să-i putem folosi cât mai repede pe toţi, indiferent de nume! Sunt jucători valoroşi, cu experienţă, cu siguranţă vor aduce un plus echipei.”, a adăugat antrenorul român.

Urmăriți Playsport.ro și pe