Momente de derută pentru Edi Iordănescu la Mediaș. „Era de vreo două ori să greșesc”

Marian Cărăvan 25.01.2021, 23:10
Momente de derută pentru Edi Iordănescu la Mediaș. „Era de vreo două ori să greșesc”

CFR Cluj s-a impus clar în fața celor de la Hermannstadt, scor 3-1, în ultimul meci al etapei a 18-a din Liga 1. Deși au fost conduși, clujenii au întors rezultatul și s-au apropait la un singur punct de liderul FCSB. Ajuns pe stadionul din Mediaș, antrenorul campioanei, Edi Iordănescu, a avut câteva momente de derută.

Momente de derută pentru Edi Iordănescu la Mediaș

CFR Cluj a plecat cu toate cele trei puncte de la Mediaș, după meciul cu Hermannstadt. Campioana e în grafic și stă în coasta liderului FCSB. Gruparea ardeleană este la o lungime în spatele roș-albaștrilor. Antrenorul campioanei, Edi Iordănescu, a analizat jocul echipei sale.

Două treimi din joc au fost bune. Am dat curaj adversarului, iar noi am fost tensionați. Ne-am trezit după primirea golului, la pauză am reglat jocul, a fost aproape de ceea ce-mi doresc și am reușit să întoarcem rezultatul.

Am demonstrat caracter, am avut și alte ocazii, ne puteam face meciul și mai ușor”, a spus Edi Iordănescu, la flash-interviu.

Antrenorul echipei ardelene a revenit pe stadionul din Mediaș, acolo unde a antrenat timp de doi ani echipa locală, Gaz Metan. Au fost momente de derută pentru Edi Iordănescu.

Mă bucur și că am revenit aici la Mediaș, am trăit momente frumoase aici, era de vreo ori să greșesc banca”, a mai declarat tehnicianul.

CFR Cluj s-a impus clar la Medias
CFR Cluj s-a impus clar la Medias

Edi Iordănescu așteaptă întăriri. „Nu am soluții după plecarea lui Djokovic”

În ziua în care s-a despărțit de Damjan Djokovic, CFR Cluj s-a impus clar la Mediaș, 3-1 cu Hermannstadt. Formația sibiană a deschis scorul în minutul 32, prin Romario Pires, dar CFR a egalat cinci minute mai tîrziu, prin Alex Chipciu. În minutul 51, formația ardeleană a trecut în avantaj, după golul lui Debeljuh. Scorul final a fost stabilit în minutul 81, prin Mario Rondon, cel care i-a luat locul autorului golului al doilea, Gabriel Debeljuh.

Debeljuh trece printr-o perioadă bună, mă bucur pentru Chipciu că a marcat, păcat că nu a reușit și Adiță Păun. Rondon a marcat și el după accidentare, a intrat și Latovlevici.

Eu tot mai aștept la întăriri, măcar doi jucători. Am nevoie la mijloc, nu prea am soluții după plecarea lui Djokovic. Am mare nevoie de creativitate, cei doi de la mijloc provin din wingeri”, a mai declarat Edi Iordănescu, după meciul de la Mediaș.

CFR rămâne pe locul secund, dar se apropie la un singur punct de liderul FCSB. CFR Cluj are acum 40 de puncte. Practic, campioana a câștigat 19 din ultimele 21 de puncte puse în joc. Hermannstadt rămâne pe locul 14, cu 16 puncte. E fără succes de șase etape.

Urmăriți Playsport.ro și pe