Dinamo – FCSB se joacă miercuri. Când sunt programate celelalte meciuri din Cupă

Mihai Cheles 25.01.2021, 16:10
Dinamo – FCSB se joacă miercuri. Când sunt programate celelalte meciuri din Cupă

Federația Română de Fotbal a decis zilele și orele la care se vor disputa cele opt partide rămase din actuala ediție a Cupei României. Derby-ul Dinamo-FCSB se joacă miercuri, 10 februarie, de la ora 20:30.

Dinamo vs FCSB se joacă miercuri. Când sunt programate celelalte meciuri din Cupă

Chiar dacă se cunosc partidele din faza optimilor Cupei României încă de acum două săptămâni, FRF nu stabilise zilele și orele la care se vor disputa acestea. Programul a fost realizat și cu ajutorul televiziunilor care transmit competiție. Astfel, să poată fi transmise cât mai multe partide și cât mai interesante.

Dinamo-FCSB se va juca miercuri, 10 februarie, de la ora 20:30. Într-un alt duel interesant, FC Botoșani va înfruntat Craiova, joi, 11 februarie, de la ora 20:30.

Iată tabloul complet al optimilor Cupei României, ediția 2020/2021:

Marți, 9 februarie

  • Dunărea Călărași – Turris-Oltul Turnu Măgurele, ora 17:45
  • FC Petrolul Ploiești – CSM Politehnica Iași, ora 20:30

Miercuri, 10 februarie

  • AFC Farul – Chindia Târgoviște, ora 14:30
  • Universitatea Cluj – UTA Arad, ora 17:15
  • Dinamo – FCSB, ora 20:30

Joi, 11 februarie

  • Viitorul Pandurii Târgu-Jiu – Gaz Metan Mediaș, ora 15:00
  • ASU Politehnica Timișoara – Astra, ora 17:45
  • FC Botoșani – Universitatea Craiova, ora 20:30

Se joacă într-o sigură manșă

Meciurile din optimile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

În cazul în care partidele din Cupa României urmează să fie televizate în direct şi sunt programate în nocturnă, iar clubul organizator nu dispune de un stadion dotat cu instalaţie de iluminat, jocul se va programa pe un stadion din localitatea cea mai apropiată, care îndeplineşte condiţiile regulamentare necesare disputării jocului şi televizării.

În caz de egalitate după 90 de minute de joc, se procedează la prelungiri şi, după caz, la executarea loviturilor de departajare din punctul de pedeapsă.

Partidele nu se vor putea reprograma dacă, la ora partidei, există un focar de coronavirus la echipă și nu există jucători care să-i poată înlocui, în siguranță, pe cei infectați.

Dinamo și FCSB se întâlnesc din nou în Cupa României

Dinamo și FCSB s-au întâlnit și sezonul trecut în Cupa României, faza semifinalelor. Atunci, FCSB, antrenată de Bogdan Argeș Vintilă, s-a impus în dublă manșă cu scorul general de 4-0.

Trofeul avea să fie câștigat chiar de FCSB, care a trecut în ultimul act de Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0. Golul victoriei a fost marcat de Dennis Man, în minutul 65 al partidei.

Dinamo nu a mai câștigat trofeul Cupei României din sezonul 2011/2012, atunci când învingea în ultimul act pe Rapid, scor 1-0, gol marcat de Adrian Scarlatache, pe Arena Națională.

Dinamo - FCSB se joacă miercuri. Când sunt programate celelalte meciuri din Cupă

Urmăriți Playsport.ro și pe