Dinamo l-a făcut să se lase de fotbal și să aleagă o carieră în poliție. Povestea jucătorului „executat” de Mircea Rednic

Ștefănescu Dragoș / 28.06.2022, 17:55
Dinamo l-a făcut să se lase de fotbal și să aleagă o carieră în poliție. Povestea jucătorului „executat” de Mircea Rednic

Orlin Starokin a avut o experiență extrem de scurtă la Dinamo, în anul 2015. Fotbalistul bulgar a bifat doar 45 de minute în tricoul alb-roșu, după care a plecat cu scandal din ”Ștefan cel Mare”. În această vară, Starokin s-a retras din fotbal pentru a deveni ofițer de poliție în Bulgaria.

Orlin Starokin a avut o experiență pasageră la Dinamo. Bulgarul s-a lăsat de fotbal pentru deveni ofițer de poliție

Orlin Starokin a avut o experiență extrem de scurtă la Dinamo, în anul 2015. Fotbalistul bulgar a bifat doar 45 de minute în tricoul alb-roșu, într-un meci cu ACS Poli.

După nici două luni de la venirea în ”Ștefan cel Mare”, Starokin a fost dat afară de către Mircea Rednic. Impresarul Ghenadi Vuckov a atacat în termeni duri atitudinea pe care au avut-o conducătorii lui Dinamo față de fundașul bulgar.

A stat 20 de zile la Dinamo şi i se reproşa că nu cunoaşte istoria clubului!”, spunea Ghenadi Vuckov.

După plecarea de la Dinamo, Orlin Starokin a jucat pentru Botev Plovdiv, Pirin, Cherno More, Vitosha, Alki Oroklini, EN Paralimniou și Levski Sofia. În perioada ianuarie 2021 – iulie 2022, fundașul bulgar a evoluat pentru formația Pirin. Ajuns la 35 de ani, Oroklin a decis să se retragă din activitatea sportivă în această vară, în ciuda faptului că primise o ofertă de prelungire a contractului cu Pirin Blagoevgard.

Conform jurnaliștilor de la TopSport, imediat după retragerea din fotbal, Oroklin urmează să devină  ofițer în poliția bulgară.

Șefii lui Dinamo exclud varianta falimentului. „Suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile!”

Imediat după ce Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a, contraperformanță unică în istoria echipei din „Ștefan cel Mare”, principalul scenariu care a îngrozit întreaga suflare alb-roșie a fost falimentul.

Aflat în insolvență, clubul a pierdut aproape toți jucătorii importanți în această vară. În plus, datoriile financiare sunt o problemă majoră pentru cei din conducerea lui Dinamo. Totuși, în ciuda acestor aspecte negative, oficialii susțin că falimentul este un scenariu utopic. Nu s-a luat în niciun moment în calcul o astfel de posibilitate. Singurul obiectiv pe care îl are Dinamo este să se reorganizeze într-un mod sănătos din toate punctele de vedere.

A trecut aproape o lună de zile de la retrogradarea în liga secundă, însă Dinamo rămâne, zi de zi, în atenția fotbalului nostru.

Se vorbește și se scrie despre Dinamo mai mult decât despre echipe de play-off. Există Dinamo în Liga 2 (1948), în Liga 3 (CS) și în Liga 4 (FC), mai puțin în prima divizie.

În loc de fotbal, în fața suporterilor noștri este promovat falimentul, probabil pentru a opri un proiect unic în România, Program DDB. Dinamo de astăzi respiră pentru că DDB trăiește pentru acest club. Nu mai vorbiți de faliment, Dinamo are bani să se înscrie în Liga 2!

Dinamo și DDB au un singur gând, revenirea în prima ligă, obiectivul așteptat de suflarea alb-roșie din țară și din străinătate. Nu vă mai jucați cu emoțiile suporterilor pentru că dragostea pentru Dinamo nu poate fi împărțită!

Până la performanță suntem preocupați de reorganizare la toate nivelurile, club, echipă, stadion. Facem toate eforturile, alături de DDB, să asigurăm un buget pentru acest nivel al fotbalului”, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook a lui Dinamo.