Dinamo se afundă tot mai rău. Mesajele și acțiunile războinice ale lui Ante Puljic

Catinca Giosanu 30.08.2021, 20:59
Dinamo se afundă tot mai rău. Mesajele și acțiunile războinice ale lui Ante Puljic

Nu se mai termină problemele la Dinamo. Clubul din șoseaua ”Ștefan cel Mare” se afundă tot mai rău în datorii. Fostul căpitan al echipei bucureștene, Ante Puljic, vrea să își recupereze restanțele salariale de la Dinamo și amenință că va depune memoriu la FIFA.

Ante Puljic a ajuns la limita răbdării

Ante Puljic vrea să își recupereze cu orice preț restanțele salariale de la Dinamo. Pentru că nu a găsit înțelegere la responsabilii echipei din Capitală, fotbalistul va depune memoriu la FIFA. Jucătorul croat are de recuperat în jur de 60.000 de euro.

Fundașul în vârstă de 33 de ani a mărturisit că s-a simțit păcălit de reprezentanții DDB.

Am fost păcălit. Păcat, asta e! Trebuie să spui mereu adevărul, în familie, dar nu a fost așa.”, a mărturisit Ante Puljic, pentru gsp.ro.

Mai mult, el i-a comparat pe suporterii formației roș-albe cu acționarul majoritar Pablo Cortacero.

Cei de la DDB au scris zilnic că vor face, vor plăti, dar în realitate a fost o minciună pentru suporteri ori o minciună pentru noi. Au fost precum spaniolul ăla, strict în acest detaliu. Nu pot trece peste faptul că au contribuit la salvarea lui Dinamo, au ținut clubul în viață, bravo!, dar noi, jucătorii, ce-am făcut?! Nu l-am ținut în viață când ceilalți au plecat?! Lumea doar judecă. Eu știu ceea ce am făcut, cât de mult m-am sacrificat, inclusiv când eram accidentat.”, a mai spus fotbalistul care a purtat și banderola de căpitan la Dinamo.

Dinamo are interdicție la transferuri

Dinamo are o mulțime de alte probleme, pe lângă salariile restante ale jucătorilor. Clubul roș-alb a primit interdicție la transferuri din cauza lui Isma Lopez. Fotbalistul iberic nu a dorit să cadă la o înțelegere cu Dinamo și și-a cerut drepturile financiare pentru întreaga durată a contractului, potrivit Radio Dinamo, iar ca urmare a acestei situații FIFA a interzis clubului din „Ștefan cel Mare” să mai facă transferuri pe bani.

De la 1 iunie, Dinamo nu a putut aduce niciun jucător, deşi clubul are nevoie mai mare ca niciodată de transferuri. Mai mulţi jucători de bază au plecat de la club după ce Dinamo a intrat în insolvenţă. Ante Puljic, Diego Fabbrini, Adam Nemec și Paul Anton se numără printre cei care au părăsit echipa din Capitală.

Problema este că orice sumă ar intra în club din transferul lui Sorescu nu poate fi folosită pentru a stige litigiile, întrucât nu a fost prevăzută în planul de reorganizare. Singura variantă este ca o persoană sau entitate să achite banii, a transmis administratorul juridic Răzvan Zăvăleanu.

Urmăriți Playsport.ro și pe