Dinamo se confruntă cu o problemă inedită. Jucătorul și-a dat acordul, dar nu le mai răspunde bucureștenilor la telefon

Robert Zanfir 15.02.2022, 17:30
Dinamo se confruntă cu o problemă inedită. Jucătorul și-a dat acordul, dar nu le mai răspunde bucureștenilor la telefon

Vlad Morar (28 de ani) și-ar fi dat acordul de a veni la Dinamo, dar nu le mai răspunde la telefon oficialilor din „Ștefan cel Mare”.

Dinamo profită de situația dezastruoasă de la Mediaș. Flavius Stoican a primit la pachet trei transferuri. Mai mult, roș-albii l-ar vrea și pe Vlad Morar, rămas liber de contract după ce și-a depus memoriu din cauza restanțelor financiare.

Dinamo se confruntă cu o problemă inedită. Vlad Morar și-a dat acordul, dar nu le mai răspunde la telefon

Dinamo a reușit să câștige primul punct din acest sezon. Remiza dramatică de la Arad, 0-0, a schimbat pentru moment starea de spirit din vestiarul lui Flavius Stoican.

Mai mult, „câinii” vor primi vizita lui Gaz Metan în runda 27, iar bucureștenii au șansa unei victorii care să le asigure șanse în lupta pentru supraviețuire.

Dinamo a încercat să întărească atacul, iar Vlad Morar ar fi fost una dintre ținte. Conform Gsp, acesta și-ar fi dat acordul de a veni sub comanda lui Flavius Stoican, dar apoi nu le-a mai răspuns oficialilor echipei.

Potrivit sursei citate, atacantul este și pe lista Rapidului. Vlad Morar a mai jucat în Giulești, în 2016, și este considerat o soluție de către Mihai Iosif.

Vlad Morar are 6 goluri în 31 de meciuri pentru Gaz Metan. Atacantul este cunoscut pentru un lucru inedit. A marcat mai mereu împotriva fostelor echipe, atunci când le-a întâlnit în meci direct.

Dinamo s-a despărțit de unul dintre „jucătorii problemă”. Transferul a fost anunțat oficial

Dinamo a scăpat de unul dintre rebelii din vestiar. Plamen Iliev a fost cedat la Hermannstadt. Bulgarul, care a mai jucat în România pentru FC Botoșani și Astra, a intrat în conflict cu Mircea Rednic, dar și cu fanii, în urma rezultatelor dezastruoase din toamnă

Transferul lui Plamen Iliev de la Dinamo la Hermannstadt a fost confirmat oficial de ambele cluburi, prin intermediul paginilor de Facebook.

„FC Dinamo București și FC Hermannstadt au ajuns la un acord pentru transferul portarului bulgar Plamen Iliev la clubul sibian.

La Dinamo din luna septembrie a anului trecut, Plamen Iliev a apărat 10 meciuri pentru echipa noastră în această ediție de campionat.

Mult succes în carieră, Plamen Iliev!”, a transmis clubul bucureștean.

„Plamen lliev, portarul bulgar în vârstă de 30 de ani, cu o vastă experiență în Liga 1 și în cupele europene, a fost transferat astăzi de A.F.C.Hermannstadt de la Dinamo București!

Iliev este cotat la suma de 800.000 euro pe site-urile de specialitate, devenind astfel cel mai bine plasat fotbalist din Liga 2 la acest capitol”, au scris și sibienii.

Urmăriți Playsport.ro și pe