Dinamo transferă în plină criză financiară un jucător care a făcut istorie în Ștefan cel Mare. Fanii sunt aproape de a-l convinge

Catinca Giosanu 18.01.2021, 10:35
Dinamo transferă în plină criză financiară un jucător care a făcut istorie în Ștefan cel Mare. Fanii sunt aproape de a-l convinge

Dinamo intenționează să îl readucă la echipă pe Stealiano Filip, jucător care a fost dat afară de la Hajduk Split şi care a semnat între timp cu Dunărea Călăraşi.

Dinamo transferă în plină criză financiară un jucător care a făcut istorie în Ștefan cel Mare

Echipa din Ștefan cel Mare caută fundași de bandă, și dreapta, și stânga, iar una dintre variante este Steliano Filip, ex-căpitanul roș-albilor, sub contract cu Larisa. Problema este însă că grecii nu vor să se despartă de sportivul de 26 de ani, cu care mai au acord până în vară. Chiar și așa, negocierile vor continua săptămâna aceasta.

”Nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo”

Managerul sportiv Mario Nicolae a vorbit despre situația critică în care se află în momentul de față formațiunea Dinamo. Oficialul susține că formațiunea întâmpină tot mai multe probleme după ce spaniolii au plecat din cauza neplății salariilor.

Sunt discuții care se fac cu băieții care doresc să rămână. Împreună cu suporterii, ne străduim să ajungem la niște acorduri și să se plătească banii la zi de acum înainte, ca toată lumea să fie mulțumită și să avem performanțe. Sunt posturi deficitare în momentul de față.

Urmărim jucători, dar moștenim ceea ce au făcut spaniolii, culegem roadele, ne lovim de foarte multe refuzuri din străinătate, nimeni nu vrea să mai audă de Dinamo. Cu un simplu clic ajungi în Marca, ajungi în AS, ajungi în toată lumea și vezi că Dinamo e rău-platnică. Va fi o muncă titanică, dar Dinamo nu moare”, a spus managerul sportiv Mario Nicolae, conform Prosport.

Dinamo caută jucători / Sursa Foto: Fanatik
Dinamo caută jucători / Sursa Foto: Fanatik

Ce spune Mircea Rednic despre revenirea lui Stealiano Filip la Dinamo

Mircea Rednic spune că ar fi vrut să-l transfere pe Steliano Filip la Dinamo, dar a devenit prea târziu liber de contract. Antrenorul român de fotbal l-a şi ironizat pe sportiv pentru forma fizică pe care o are în acest moment.

Problema a fost că el şi-a reziliat târziu contractul. Eu în perioada cât am lucrat împreună a avut evoluţii bune. N-aş fi zis nu. Chiar era la echipa naţională, era şi căpitanul echipei. A venit târziu şi nu mai puteam, deja în banda stângă am doi jucători. Nu se ştie de la vară. Dar l-am văzut, e frumuşel, dolofănel, mai trebuie să mai muncească. Aici (n.r. la Dunărea Călăraşi) mai munceşte vreo 3-4 luni şi după aia mai vorbim”, a declarat Mircea Rednic, potrivit telekomsport.ro

Urmăriți Playsport.ro și pe