Gică Hagi, gata să părăsească România pentru o echipă din străinătate! A venit oferta pentru „Rege”

Marian Cărăvan 30.12.2020, 17:39
Gică Hagi, gata să părăsească România pentru o echipă din străinătate! A venit oferta pentru „Rege”

Gheorghe Hagi nu a dus lipsă de oferte după ce a decis să renunțe la postul de antrenor al propriei echipe. Creatorul „fabricii de campioni” Viitorul Constanța e gata să părăsească România pentru o echipă din străinătate. Doar să fie un proiect serios.

Gică Hagi a primit oferte din străinătate

Au trecut cinci luni de când Gheorghe Hagi nu a mai antrenat, dar rămâne în continuare un tehnician ofertat. Echipe din Rusia sau din zona Golfului se bat pentru Gheorghe Hagi, însă Regele deocamdată le-a refuzat. Dar a dat de înțeles că ar fi gata oricând să pornească pe un nou drum în antrenorat, doar să fie un proiect serios.

„Pentru a reveni să antrenez, îmi doresc să am un proiect serios. Eu m-am dus foarte jos, e nevoie de timp acum să ajung la cei mari.

Vreau să am un manager ca să umble după mine. Primul pas eu l-am făcut, sunt deschis, ăsta e primul pas. Am avut oferte extraordinare, din Golf și din Rusia, însă nu mi-am dorit să merg”, a transmis Gheorghe Hagi, la emisiunea „Marius Tucă Show”.

Gheorghe Hagi a câștigat titlul cu Viitorul în 2017, la opt ani de la înființarea clubului dobrogean. Cupa și Supercupa României se află de asemenea în palmaresul formației patronate de Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi merge pe mana lui Mircea Rednic la Viitorul
Gheorghe Hagi merge pe mana lui Mircea Rednic la Viitorul

Viitorul continuă cu Mircea Rednic antrenor

După ce Gheorghe Hagi a renunțat la banca tehnică a propriei echipe, la Viitorul a fost adus spaniolul Ruben de la Barrera. Acesta a fost însă înlocuit la începutul lunii decembrie cu Mircea Rednic.

„Puriul” nu a reușit deocamdată să obțină nicio victorie cu Viitorul. Echipa dobrogeană a pierdut cu 0-1 meciul cu Gaz Metan, din etapa a 15-a a Ligii 1, iar noul tehnician începe să-și facă griji. La finalul turului, Mircea Rednic a analizat situația de la noua sa echipă și a tras un semnal de alarmă. Îi cere lui Gheorghe Hagi să-i aducă jucători noi, pentru a face față în campionat. Liga 1 se reia destul de repede, la jumătatea lunii ianuarie.

Mircea Rednic a fost numit antrenor la Viitorul pe 1 decembrie. A semnat un contract valabil pentru următorii doi ani și șase luni. În cele trei meciuri disputate cu Mircea Rednic pe banca tehnic, Viitorul a înregistrat rezultatele: 1-1 cu Chindia (deplasare), 1-2 cu FC Botoșani (acasă) și 0-1 cu Gaz Metan (deplasare).

Viitorul Constanța este pe locul 8, cu 17 puncte. Formația dobrogeană are un meci mai puțin disputat, cel cu Hermannstadt, din etapa a 12-a, amânat pentru 2021.

Urmăriți Playsport.ro și pe