Dinamoviștii acuză CSA Steaua de blat cu Oțelul. Comentarii dure pe net după ce Oprița și-a numit echipa “circul din oraș”

Bogdan Solomon 31.03.2023, 10:56
Dinamoviștii acuză CSA Steaua de blat cu Oțelul. Comentarii dure pe net după ce Oprița și-a numit echipa “circul din oraș”

Eșecul suferit de CSA Steaua la Galați, în fața Oțelului, scor 2-3, în cea de-a doua etapă din playoff-ul ligii secunde, a stârnit un val de reacții din partea suporterilor dinamoviști. Aceștia și-au mitraliat fără milă rivalii, acuzându-i de blat.

Dinamoviștii s-au dezlănțuit la adresa CSA Steaua. Acuzații de blat după înfrângerea cu Oțelul

La pauza meciului, tabela de marcaj indica un neverosimil 3-0 în favoarea gazdelor, suficient pentru fanii „câinilor roșii” să se dezlănțuie într-o nouă tiradă la adresa roș-albaștrilor. Cu atât mai mult cu cât golurile semnate de Fatai (14, 21) și Ursu (32) au venit pe fondul unor greșeli uriașe ale fundașilor.

„CSA e în playoff doar să încurce Dinamo/ CSA Steaua le dă meciul / CSA o să facă tot posibilul să ne încurce, plus rudenia Oprița – Dorinel / Un blat ordinar, să vedeți cum o să joace Steaua cu noi / Când portarul de la Steaua trage de timp la 3-2 pentru Oțelul ce poate să fie?/Cam ciudat, trei fundași strâng spre cel care centrează, lăsându-l liber pe Fatai”, au fost doar câteva dintre comentariile din mediul online.

Fără drept de promovare, CSA Steaua se află în continuare pe prima poziție în clasament, la egalitate cu Poli Iași și cu un avans de patru puncte în fața Oțelului. Derby-ul cu Dinamo va avea loc în preajma Sărbătorilor Pascale.

Oprița n-a avut milă de jucătorii săi: „Am venit cu circul în oraș”

După pauză, „militarii” au ieșit mult mai motivați de la cabine și chiar au reușit să marcheze de două ori prin tânărul Bodișteanu (51, 59), dar nu a fost suficient pentru a evita o înfrângere care l-a scos din minți pe Daniel Oprița. Acesta și-a criticat în termeni extrem de duri echipa, atribuindu-i sintagme precum „circul din oraș”, apoi a lăsat de înțeles că ia în calcul să demisioneze.

„Nu vreau să dau în jucători, dar ce am pățit în prima repriză… Sunt uluit. Am ajuns de nu mai am voce. Echipa de pe primul loc… Cei de la Oțelul au fost bărbați, au știut ce vor. În a doua repriză de ce am putut să jucăm? Am avut ocazia să revenim.

În prima repriză ce ne-a oprit? Trebuia să mai schimb 7 jucători la pauză, nu doar 3. A fost un meci în care am trăit o umilință. Trebuie să conștientizeze că sunt la Steaua, trebuie să aibă atitudine. Le-am spus ce îi așteaptă la Galați. Le-am spus și la pauză, că dacă vom continua și în a doua repriză așa, eu nu mai continui la echipă.

Eu nu accept așa ceva și trăiesc prea intens. Trebuie să înțeleagă că au un nume în spate și n-au voie să piardă. Sunt prea dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat. Eu vreau să trec pe primul loc și o să am o discuție cu conducerea. M-a dat peste cap repriza asta. E deja al doilea, al treilea meci când trăiesc asta și nu vreau să am probleme cu sănătatea. Am venit cu circul aici, a fost circul din oraș. Mi-a fost frică să nu luăm 5,6. Sunt câțiva jucători de la care tot aștept câte ceva, dar se pare că s-au culcat pe o ureche. Nu pot să trec peste ceea ce s-a întâmplat, nu vreau să fiu umilit”, a răbufnit tehnicianul roș-albaștrilor.

Urmăriți Playsport.ro și pe