„Câinii” au luat foc înaintea meciului tur cu Universitatea Cluj: „Se încearcă uciderea lui Dinamo!”. Acuze grave la adresa arbitrului Cătălin Popa: „Toată lumea știe că e stelist înfocat”

„Câinii” au luat foc înaintea meciului tur cu Universitatea Cluj: „Se încearcă uciderea lui Dinamo!”. Acuze grave la adresa arbitrului Cătălin Popa: „Toată lumea știe că e stelist înfocat”

UPDATE. Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au fost chiar mult mai duri și au acuzat că prin delegarea lui Cătălin Popa la meciul tur cu Universitatea Cluj „se încearcă uciderea lui Dinamo. El l-au acuzat pe „central” că ar fi „stelist înfocat” și că i-a dezavantajat clar la meciul cu UTA, de la Arad, din sezonul regulat. 

Mesajul dur postat de ultrașii lui Dinamo după ce au aflat delegarea de la meciul tur cu Universitatea Cluj:

„GREU DE UCIS
Da, chiar se încearcă uciderea lui Dinamo. Uitați-vă la arbitrajele din ultima vreme și la alegerea CCA pentru meciul de mâine. Cătălin Popa ne-a arbitrat în egalul de la Arad, când a inventat eliminarea lui Ehmann în prima repriză, pentru ”nerespectarea distanțierii sociale”.
Pentru un meci atât de important pentru fotbalul românesc, între două cluburi istorice, CCA a delegat un arbitru despre care toată lumea știe că ”stelist ÎNFOCAT”, pentru că asta au declarat despre el toți piteștenii care îl cunosc personal.
Au fost 3 zile de doliu prin fotbal și s-a strigat în gura mare că este nevoie de VAR, doar când fcsb a fost egalată de un jucător cu mărimea 44 la ghete, care dacă ar fi încălțat o pereche de ghete cu jumătate de număr mai mici, n-ar mai fi fost niciun offside. Doar când e furată Dinamo e liniște deplină și nimeni nu cere să vină mai repede VAR-ul.
Haideți să ne amintim cum am fost călcați în picioare la Botoșani, cu puțin timp în urmă, când CCA a trimis un arbitru anonim, pentru că era vorba de Dinamo și pentru că un arbitru slab cotat nu are nimic de pierdut dacă ne măcelărește.
min. 52 – Braun îl lovește violent cu capul pe Torje (Angheluță nu a comentat nimic). Arbitrul l-a atenționat DOAR VERBAL pe Braun. Asta dovedește că a văzut faultul. Urmează cornerul din care am fost egalați de Roman.
min. 70 – Braun îl lovește cu putere cu cotul în gât pe Morar. Nicio sancțiune.
min. 73 – Braun îl faultează la centrul terenului pe Matei care „se alege” cu o luxație la umăr, fiind înlocuit.
min. 92 – Braun scapă de al doilea galben după un fault din spate la Răuță.
Papa, iertat și el de eliminare:

min. 51 – Papa îl lovește de două ori pe Figueredo și este atenționat tot VERBAL. Iarăși, arbitrul a văzut faza.
min. 76 – Papa îl lovește cu gheata în cap pe Carp (care sângerează în spatele urechii). Aici trebuia dat ROȘU! (lui Angheluță, care ține loc de VAR, i s-a parut „neintenționat”!? Ca și cum dacă îi spargi cuiva capul cu gheata trebuie să fie intenție ca să dai roșu.
Pap trebuia să primească cel puțin galben la golul marcat cu capul de Pierret.
Pap trebuia să ia al doilea galben și când l-a împins pe Grădinaru, după terminarea meciului.
Pentru o împingere ca a lui Pap la Grădinaru (cu mâinile în piept), Irobiso luase ROȘU și trei etape la Mioveni.
Șeroni oprește mingea cu mâna în careu. Penalty clar, dar Andrei Moroiță a lăsat jocul să continue deși a văzut bine faza. Imaginați-vă că Șeroni ar fi fost pe linia porții… În afară de penalty, ar fi fost și galben pentru Șeroni, care a mai făcut un henț de galben și un fault de galben, ambele trecute cu vederea.

I-a iertat pe toți, dar cu ai noștri a fost extrem de vigilent:
Roșu lui Pierret, la cererea lui Croitoru, deși francezul fusese îndemnat de către tușier să intre în teren.
Roșu lui Grădinaru, pentru că l-a înjurat pe Pap, deși meciul era încheiat.
Este Dinamo arbitrată cu altă măsură? Categoric DA. Săpunaru a lovit cu pumnul, a înjurat, a luat roșu direct și a primit 2 etape. Grădinaru a înjurat pentru că a fost lovit și amenințat prin semne cu pumnul și a primit 3 etape!
Dinamo trebuia să fie slăbită în vederea barajului, prin eliminarea și suspendarea unor titulari care pot fi decisivi în teren.
UNII SE PLÂNG că adversarii nu se dau la o parte pentru a le facilita drumul spre titlu. NOI AVEM VOIE să atragem atenția, când, cu cât suntem mai căzuți, cu atât suntem mai loviți de arbitraje?

UNII SE AUTO-DENUNȚĂ, recunoscând că aveau înțelegeri pentru blat sau evocând omeniile din trecut și nimeni nu ia atitudine. NOI TRAGEM UN SEMNAL DE ALARMĂ, pentru că vedem că se fac pregătiri pentru a simplifica peisajul Ligii 1.
S-a jucat Finala Cupei României, presărată cu incidente care ne făceau să credem că se joacă un meci internațional. Nimeni nu are nimic de comentat?! Asta e direcția în care este purtată LIGA 1 DIN ROMÂNIA?
Noi ne luăm suspendări pentru cele mai mici gesturi, dar cele întâmplate la finala din Giulești chiar nu deranjează pe nimeni?!
DERANJEAZĂ DOAR PREZENȚA LUI DINAMO ÎN PRIMA LIGĂ?
Priviți meciul de mâine, de la Cluj! Uitați-vă la spectacolul din tribune! Admirați RESPECTUL dintre cele două peluze și gândiți-vă că este spectacolul pe care încercați să-l ucideți.

Nu ne vom lăsa călcați în picioare! DINAMO E GREU DE UCIS!
DINAMO NU VA MURI NICIODATĂ!”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan pe pagina oficială de Facebook.


Știrea inițială. Dinamo a avut un sezon de coșmar și urmează să joace cu Universitatea Cluj în barajul pentru menținerea în Liga 1. Prima manșă se va juca sâmbătă, de la ora 20:30, la Cluj. Cătălin Popa a fost delegat să conducă de la centru partida, iar acest lucru i-a nemulțumit profund pe roș-albi. Arbitrul a mai avut în acest sezon două prestații lamentabile la meciurile lui Dinamo.

Delegarea arbitrului Cătălin Popa la meciul de la Cluj a produs indignare în tabăra lui Dinamo

Dinamo a avut un sezon de coșmar și a terminat pe locul 8 al play-out-ului, cu doar 23 de puncte acumulate. Pentru a se menține în Liga 1, ”câinii” trebuie să joace o dublă manșă de baraj împotriva celor de la Universitatea Cluj. Prima înfruntare va avea loc sâmbătă seară, de la ora 20:30, la Cluj.

Înaintea partidei de la Cluj, Dinamo a primit o veste proastă. Meciul va fi condus de la centru de arbitrul Cătălin Popa (40 de ani). Acesta a mai mai arbitrat-0 pe Dinamo în actualul sezon de două ori. Meciul Dinamo – UTA, scor 0-0, din luna februarie, a fost condus de Cătălin Popa. În minutul 41 al întâlnirii, „centralul” l-a eliminat pe Marco Ehmann. Decizia a fost contestată vehement de dinamoviști. După meci, fanii din DDB au făcut o ironie dură la adresa lui Popa.

Cătălin Popa îl elimină pe Ehmann pentru că nu respectă distanțarea socială și nu poartă mască”, au scris fanii din DDB.

Cătălin Popa a mai arbitrat și meciul pierdut usturător de Dinamo pe terenul Universității Craiova, scor 0-5.

Astfel, reacțiile fanilor dinamoviști nu au încetat să apară pe rețelele de socializare. Roș-albii și-au exprimat indignarea pentru delegarea arbitrului Cătălin Popa, pe care îl consideră total nepotrivit pentru acest meci crucial.

Dinamo poate retrograda pentru prima dată în istoria sa

Din 1948, anul înființării sale, Dinamo nu a retrogradat niciodată. Dacă reușește să rămână în primul eșalon după barajul cu Universitatea Cluj, echipa roș-albă intră în grupul echipelor din Europa cu cel puțin sfert de secol fără întrerupere petrecut la cel mai înalt nivel național.

Înaintea dublei de foc cu Universitatea Cluj, Dușan Uhrin a admis că Dinamo va avea o misiune extrem de dificilă. Tehnicianul a subliniat că soarta clubului este în mâinile jucătorilor săi, aceștia fiind obligați să facă totul pentru menținerea în Liga 1.

Dificil, foarte dificil, dar sper că suntem pregătiți să jucăm bine. Obiectivul este să rămânem în prima ligă, trebuie să facem totul pentru asta. Nu ne va fi ușor, dar depinde de noi. Este realitatea, trebuie să fim pregătiți și concentrați”, a declarat Dușan Uhrin.