Dinu Todoran nu apleacă urechea la gura lumii. “Nu mă afectează deloc. Fiecare poate spune ce vrea”

Bordei Radu 16.06.2021, 21:22
Dinu Todoran nu apleacă urechea la gura lumii. “Nu mă afectează deloc. Fiecare poate spune ce vrea”

Dinu Todoran nu apleacă urechea la gura lumii. Noul antrenor de la FCSB s-a prezentat pentru prima dată în fața jurnaliștilor, din această postură. Noul tehnician al roș-albaștrilor știe că este privit cu multă neîncredere, atât de presă, dar și de suporteri. 

Decizia lui Gigi Becali de a-l instala pe Todoran, un antrenor fără rezultate deosebite, a surprins pe toată lumea. Mai ales că latifundiarul din Pipera anunțase, inițial, că va pune un nume greu pe banca FCSB-ului. Becali a avut, chiar, o înțelegere cu Marius Șumudică, dar antrenorul a ezitat și din cauza trecutului rapidist. Apoi a ajuns chiar la marea rivală CFR Cluj. Apoi, Todoran a fost alegerea surprinzătoare a lui Becali.

Dinu Todoran nu apleacă urechea la gura lumii. “Nu mă afectează deloc. Fiecare poate spune ce vrea”

Antrenorul știe că este văzut doar ca omul care îndeplinește ordinele lui Becali, dar Todoran a venit pentru a arăta că poate face performanță la o echipă mare. De aceea nu îl interesează criticile aduse de fani sau de ziariști.

Todoran s-a apucat deja de treabă, la FCSB

Fiecare vorbește ce vrea, nu pot să spun că mă afectează. Eu am drumul meu, trebuie să arăt că pot face față la cerințele acestui club. Asta le transmit și jucătorilor. Trebuie să știe, când intră pe poarta acestui stadion, că aici se dorește doar peformanță. Altceva nu ester acceptat. Iar noi trebuie să demonstrăm că suntem capabili, a declarat Dinu Todoran

A învățat de la un antrenor mare din România,m un rival al FCSB-ului. „Vreau să îi calc pe urme”

Todoran nu s-a ferit să recunoască faptul că are un model de antrenat, chiar din Liga 1. Este chiar omul care a contribuit la supremația CFR-ului din ultimii ani, Dan Petrescu. Acesta a transformat CFR în echipa imbatabilă care a cucerit 4 titluri consecutive și a făcut performanță în Europa.

Todoran a lucrat cu Bursucul la Unirea Urziceni și a fost impresionat de intensitatea lui Petrescu. Antrenorul se bucură că a găsit la FCSB unul din artizanii performanțelor obținute de Unirea.

Am lucrat cu unul din cei mai buni antrenori din România, Dan Petrescu, am avut ce învăța de la el. În plus, am lucrat cu cel mai bun manager din România, Meme Stoica. Iar acum am șansa să muncesc din nou alături de el, mă bucur că a avut încredere în mine, a spus Todoran

Antrenorul a anunțat și sistemul în care va juca la FCSB. Tănase, Coman și ceilalți vor evolua în 4-3-3, sistem cu care sunt obișnuiți. Todoran așteaptă acum întăririle promise de Becali.