Divorțul care zguduie lumea fotbalului: „Trebuie să mă pregătesc de despărțire”. Cel mai în vogă cuplu se separă

Autor: Gheorghiu Dan / 04.08.2022, 17:28

Agentul Wanda Nara (35 ani) și fotbalistul Mauro Icardi (29 ani) ar urma să divorțeze în perioada următoare! Impresarul a făcut anunțul.

Wanda l-a acuzat recent pe Icardi că a înșelat-o, iar acum mariajul lor se apropie de final. Apele s-au liniștit pentru o perioadă, dar se pare că Wanda nu a trecut peste acel episod.

CITEȘTE ȘI Hackerii i-au arătat lui Mauro Icardi ce fotbalist este îndrăgostit de soția sa, Wanda Nara. Mesaje uluitoare au ieșit la iveală

Wanda Nara vrea să divorțeze de Mauro Icardi

Presa din Argentina, citată de Mundo Deportivo, anunță că Nara și Icardi divorțează! Agentul FIFA se află în aceste zile la Buenos Aires, unde s-ar ocupa de actele de divorț.

În presă a apărut transcrierea unui mesaj vocal trimis de Wanda Nara unei prietene:

„Bine Carmen, eu am venit în Argentina pentru că pregătesc divorțul de Mauro, mai am câteva zile și după acea zbor și scot ce pasaj ai nevoie. Organizez puțin lucrurile pentru divorț pentru că nu mai pot și i-am cerut să divorțăm!”, a spus Wanda Nara.

Atacantul Mauro Icardi ar fi înșelat-o pe Wanda cu Maria Eugenia Suarez Riveiro, un model din Argentina. Aceasta este cunoscută în lumea mondenă drept China Suarez.

Cum s-au cunoscut cei doi

Wanda Nara l-a cunoscut pe Mauro Icardi prin intermediul fostului ei soț, Maxi Lopez. Cei trei erau prieteni buni și obișnuiau să iasă împreună în oraș.

Presa din străinătate notează că Wanda Nara și Mauro Icardi se întâlneau pe ascuns, înainte de a-și oficializa relația.

Din relația pe care Wanda a avut-o cu Maxi Lopez au rezultat trei copii: Valentino Gaston (13 ani), Constantino (11 ani) și Benedicto (10 ani).

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu opt ani, în 2014, după ce Wanda l-a părăsit pe Maxi Lopez. Au împreună două fetițe, Francesca (7 ani) și Isabella (5 ani).