Divorțul de Shakira poate fi începutul sfârșitului pentru Gerard Pique. Vești și mai proaste pentru jucătorul Barcelonei

Ștefănescu Dragoș 22.09.2022, 08:00
Divorțul de Shakira poate fi începutul sfârșitului pentru Gerard Pique. Vești și mai proaste pentru jucătorul Barcelonei

Barcelona are un start de sezon perfect în La Liga și se numără printre favorite la câștigarea titlului de campioană. Jucătorii transferați în această vară au confirmat, astfel că mai mulți ”veterani” ar putea pleca în iarnă de pe Camp Nou. Printre aceștia se numără și Gerard Pique, care și-a pierdut locul de titular în primul ”11” al Barcelonei.

Despărțirea dintre Gerard Pique și Barcelona este inevitabilă

Barcelona a reușit câteva transferuri importante în această vară și roadele s-au văzut imediat. Catalanii au un start perfect în La Liga și se anunță o candidată serioasă la titlul de campioană. Catalanii au obținut cinci victorii și un rezultat de egalitate. În plus, Barcelona are un golaveraj uluitor după șase etape, cu 18 goluri marcate și un singur gol primit.

Cum jucătorii transferați în vară au confirmat, este de așteptat ca în iarnă să aibă loc mai multe plecări de pe Camp Nou. Cei de la Fichajes au dezvăluit că printre numele care pot pleca se numără și ”veteranii” Gerard Pique, Jordi Alba și Sergio Busquets.

La începutul acestui sezon, Gerard Pique (35 de ani) a vrut să plece de la Barcelona. El a ajuns însă la un acord cu Xavi și a rămas pe Camp Nou. Pique și-a pierdut postul de titular și a jucat doar două meciuri în La Liga și Champions League. În aceste condiții este foarte probabil ca internaționalul spaniol să plece la iarnă.

Ce nume grele ar mai putea părăsi Camp Nou în această iarnă

Un alt fotbalist cu ștate vechi la Barcelona care ar putea pleca în iarnă este Jordi Alba (33 de ani). El este unul dintre cei mai vechi jucători ai formației catalane. Chiar pe finalul perioadei de transferuri, Barcelona a dorit să-l cedeze pe Alba la Inter Milano. Cele două echipe chiar au ajuns la un acord, dar mutarea a picat din cauza refuzului jucătorului.

Lista plecărilor de la Barcelona ar putea continua cu Sergio Busquets (34 de ani). Mijlocașul a intrat în ultimul an de contract și s-a tot vorbit în ultima perioadă de plecarea sa. Busquets este dorit în Major League Soccer.

În vară, Memphis Depay (28 de ani) a fost și el aproape de plecarea de pe Camp Nou. Inițial s-a vorbit despre un transfer al olandezului la Juventus. Torinezii l-au adus însă pe Arkadiusz Milik, astfel că Depay a rămas la Barcelona. Având în vedere că după sosirea lui Lewandowski are șanse minime de a juca, este de așteptat să vrea să plece la o altă echipă.