Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, tranșat din interiorul familiei: „Ăsta nu e Reghecampf. El nu fuge de acasă pentru o femeie.”

Giosanu Catinca / 19.06.2021, 11:02
Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, tranșat din interiorul familiei: „Ăsta nu e Reghecampf. El nu fuge de acasă pentru o femeie.”

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a reprezentat dintotdeauna un subiect de mare interes. De-a lungul timpului, persoane din anturajul celor doi au scos la suprafață fel de fel de detalii din viața cuplului, în încercarea de a le face ceartă în casă. Nu au reușit însă să își atingă scopul, după cum ar zice sexy impresara. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, au apărut informații potrivit cărora, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan divorțează. Agentul în vârstă de 49 de ani a oferit o nouă reacție, după ce Laurențiu Reghecampf a anunțat că are de gând să divorțeze.

Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, tranșat din interiorul familiei

Antrenorul aflat la final de contract cu Al Ahli a anunțat, joi, că a luat decizia de a se despărți de Anamaria Prodan, Reghe a fost scurt în declarații și nu a dorit să facă și alte precizări.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba despre viaţa noastră privată, despre copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc.”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Zvonurile despre divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au apărut în urmă cu câteva luni. De fiecare dată însă, agentul de jucători a negat informația, susținând chiar că nu se va despărți niciodată de tehnicianul român. După cum era de așteptat, la fel a procedat și de data aceasta.

„Ăsta nu e Reghecampf. El nu fuge de acasă pentru o femeie”

Anamaria Prodan a declarat că nu este nimic adevărat. Mai mult, ea susține că, în aceste momente, familia este mai unită ca niciodată. Soția lui Reghecampf a postat un nou mesaj. De fapt, mesajul a fost transmis public de către copilul lor, Laurențiu Reghecampf jr.

Când tatăl meu plănuiește în secret un divorț, înseamnă că nu e tatăl meu, Laurențiu Reghecampf. Când tatăl meu plănuiește să fugă de acasă și să ruineze familia pentru o femeie care-i vânează banii, acela nu e tatăl meu. Știu că mulți dintre voi vreți să se despartă și abia așteptați asta, dar…. Această familie va rămâne unită! Unită până la moarte! Această familie este mândria vieții mele! Tatăl meu mai bine ar muri decât să-și batjocorească copiii! El o divinizează pe mama! Numele familiei mele e unic!”, a postat Anamaria Prodan Reghecampf, pe contul ei de socializare, preluat de pe contul lui Laurențiu Reghecampf Jr.

La rândul ei, rivala familiei Becali a afirmat că îl iubește mai mult ca niciodată pe fostul antrenor de la FCSB și că familia lor este mult mai unită.