Gigi Becali a luat lecții de la Reghecampf și schimbă tactica la FCSB pentru sezonul următor: „Așa jucam cu Reghe, doar atât vreau!”

Gabriel-Alexandru Ioniță / 17.06.2021, 19:12
Gigi Becali a luat lecții de la Reghecampf și schimbă tactica la FCSB pentru sezonul următor: „Așa jucam cu Reghe, doar atât vreau!”

Gigi Becali a luat lecții de la Reghecampf și schimbă tactica la FCSB pentru sezonul următor. Patronul echipei roș-albastre vrea să se asigure că echipa sa nu mai ratează titlul în Liga 1 și sezonul viitor. Așa cum a făcut în ultimii șase ani. Astfel, Becali a „betonat” apărarea echipei preluate în această vară de Dinu Todoran.

FCSB i-a transferat în această vară pe Alexandru Crețu și pe Stipe Vucur. Becali nu s-a oprit însă aici. El a insistat să aducă și un atacant la echipă, în contextul în care nu a fost mulțumit de randamentul lui Vukusic si Buziuc. Nu a avut însă foarte mult noroc. Becali a fost refuzat pe rând de Andrei Dumiter de la Sepsi, dar și de Bogdan Stancu. Patronul FCSB-ului s-a reorientat însă rapid și se află în negocieri cu atacantul ceh Zdenek Ondrasek.

Gigi Becali a luat lecții de la Reghecampf și schimbă tactica la FCSB pentru sezonul următor: „Așa jucam cu Reghe, doar atât vreau!”

Până a rezolva problema atacantului, Gigi Becali i-a transmis lui Dinu Todoran ce așteptări are de la el. El a dezvăluit că a avut o discuție cu noul antrenor al echipei, în care i-a cerut ca FCSB să practice un joc de posesie. Becali a dat exemplu perioada în care echipa sa era pregătită de Laurențiu Reghecampf.

Le-am cerut doar să antreneze posesie, posesie, posesie. Vreau să antrenezi posesia, mingea să fie numai la noi, că până la urmă adversarul cedează dacă faci posesie. Numai asta mă interesează. Noi nu avem jucători de forță, ci tehnici, atunci antrenează posesia.

Și presing, normal. Dacă vrei să fii mare fotbalist, când ai pierdut mingea trebuie să intri imediat în presing. Asta am jucat atunci când eram cu Reghe, asta făcea el. Pierdeam mingea și pac!, imediat recuperam”, a spus Gigi Becali la PRO X.

Dinu Todoran a susținut prima conferință de presă ca antrenor al FCSB-ului

Noul antrenor al echipei roș-albastre a susținut prima conferință de presă de când a fost numit în funcție. El i-a mulțumit lui Gigi Becali pentru faptul că i-a dat această șansă și a prezentat obiectivele pe care le are în primul sezon pe banca FCSB-ului.

Am fost plăcut surprins de propunerea lui Becali, îi mulțumesc, m-a angajat la cel mai iubit și galonat club din România. Pentru mine e cea mai mare provocare.

Primul obiectiv e calificarea în Conference, apoi campionatul și Cupa. Alături de colaboratori, trebuie să demonstrăm că suntem capabili să facem performanță. Jucătorii trebuie să înțeleagă că la Steaua se dorește performanță. Trebuie să fie pregătiți 100% pentru a ne atinge obiectivele”, a declarat Dinu Todoran la conferința transmisă pe pagina de Facebook a clubului.