(Remember) Divorțul lui Gică Hagi și sutele de mii de dolari pe care le-a pierdut „Regele”. Ce i-a cerut soția pentru a se despărți

Giosanu Catinca / 01.02.2021, 11:50
(Remember) Divorțul lui Gică Hagi și sutele de mii de dolari pe care le-a pierdut „Regele”. Ce i-a cerut soția pentru a se despărți

Gică Hagi are o familie extrem de consolidată, alături de care este foarte fericit. Cu toate acestea, la un moment dat, el a trecut printr-un divorț în urma căruia a pierdut sute de mii de dolari. Ce i-a cerut soția pentru a se despărți?

Divorțul lui Gică Hagi și sutele de mii de dolari pe care le-a pierdut „Regele”

Toată lumea o știe pe Marilena, actuala soție a lui Gică Hagi, femeia care i-a dăruit doi copii, o fată și un băiat. Însă prea puțini știu că Regele fotbalului românesc mai are la activ o căsătorie, consumată, ce-i drept, în urmă cu 27 de ani.

Liderul ”Generaţiei de Aur”, Gică Hagi, a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Lena Celnicu. Cei doi și-au unit destinele în 1990. Mai precis, în 15 iulie 1990, geniul balonului rotund s-a căsătorit cu tânăra machidoancă.

Gică și Lena erau născuți în aceeași zi și în aceeeași lună, iar dragostea lor părea desprinsă din basme. Din păcate, după cum spune marele nostru fotbalist, ”n-a fost să fie”. Cei doi soți nu s-au înțeles prea bine. La scurt timp de la căsătorie, ei s-au distanțat. Având în vedere acestea, Hagi a depus cererea de divorț la Tribunalul Constanța.

Motivele invocate de Hagi la divorţul de prima soţie

Motivele scrise în cererea de divorţ depusă de Gică Hagi i-au amuzat pe magistraţi.

Jurnaliștii de la evz.ro notează că motivele invocate de fostul fotbalist au fost puerile şi au stârnit zâmbetele judecătorilor. Mai exact, Gică scrisese în cererea de divorț că soția lui a întârziat să aducă pâinea la masă și a pus miere în cafea, în loc de zahăr.

Întrucât judecătorii au considerat că astfel de argumente nu stau în picioare, cererea lui Hagi a fost respinsă, iar sportivul a luat tribunalele la rând: Bucureşti, Oradea, Braşov şi din nou Bucureşti, unde a reuşit într-un final să îşi atingă scopul.

Primul mariaj eșuat al lui Hagi
Primul mariaj eșuat al lui Hagi / Sursa Foto: arhivă personală

Ce i-a cerut soția pentru a se despărți?

În cele din urmă, Hagi a ajuns din nou Bucureşti, unde a reuşit într-un final să îşi atingă scopul.

Fosta soție s-a ales cu suma de 300.000 de dolari de pe urma divorțului de Gică Hagi. ”Regele” semnase la acea vreme deja cu Real Madrid şi devenise cel mai scump jucător român din istorie. Gruparea blanco îi plătise Stelei 4 milioane de euro pentru mijlocaş.

Cu toate acestea, machidoanca și-a refăcut viața destul de târziu, prin 2004. În schimb, Hagi nu a stat prea mult singur. El s-a căsătorit cu actuala nevastă în 1995.