“Don Juan” din Premier League. O vedetă de la Manchester City face ravagii în Anglia

Moldoveanu Camelia 28.05.2022, 00:04
“Don Juan” din Premier League. O vedetă de la Manchester City face ravagii în Anglia

Vedeta lui Manchester City care are performanțe uluitoare în viața privată a făcut încă o cucerire. “Don Juan” din Premier League pare să fi uitat complet de logodnica pentru care a cheltuit o avere. A trecut la alt nivel.

O vedetă de la Manchester City „înscrie” des în viața privată

Jack Grealish, căci despre el este vorba, pare să fie uitat iar de iubita din liceu. Vedeta lui Manchester City a ratat ocazii uriașe în ultima vreme pe teren, însă înafara lui nu dă greș.

Evaluat la 117 de milioane de euro, “Don Juan” a pus ochii, mai nou, pe Ekin-Su Culculoglu, o actriță care a participat la reality-show-ul Love Island (n.r. Insula Iubirii).

Potrivit The Sun, fotbalistul nu și-a putut lua ochii de pe profil de Instagram al frumoasei actrițe. Aparent, acesta a uitat complet de împăcarea pentru care a cheltuit o avere.

Jack Grealish a scos din buzunar 5.000 de lire sterline pe noapte pentru a obține împăcarea

Jack Grealish și Sasha Attwood au ieșit pentru prima dată împreună pe vremea când amândoi erau la același liceu. De atunci au format un cuplu extrem de apreciat, frumoasa blondă fiind văzută în tribune la Euro 2020 alături de staff-ul naționalei Angliei.

Cu toate că păreau fericiți împreună, vedeta celor de la Manchester City a apărut în presa de scandal după ce a fost surprind acasă la actrița Emily Atack și mai apoi la hotel. S-a scris și că ar fi schimbat mesaje cu Amber Gill. Toate aceste lucruri nu au fost trecute cu vederea de către Sasha, însă fotbalistul celor de la Manchester City se pare că a realizat cât de mult a greșit.

Jack Grealish a decis să închirieze o vilă privată, de lux, de pe insula Cotswolds, pentru a sărbători ziua de naștere a tatălui frumoasei Sasha Attwood. Fotbalistul a scos din buzunar 5.000 de lire sterline pe noapte pentru moșia The Lakes by Yoo. Mai exact pentru o casă care poate găzdui 14 persoane și este dotată cu șemineu, caiace și o barcă.

Dar de atunci (n.r. după ce a înșelat-o și ea a aflat) a spus foarte clar că își vede viitorul cu Sasha și, deși lucrurile au fost un pic cam neclare în ultima vreme, el a vrut să demonstreze acel angajament și să o trateze pe ea și pe familia ei ca fiind speciali de ziua tatălui ei.”, au explicat apropiații cuplului, potrivit thesun.co.uk.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Sasha Rebecca (@sasha__rebecca)

Vedeta celor de la Manchester City a petrecut unde doar „păcătoșii sunt bineveniți”

În urmă cu puțin timp, presa din întreaga lumea a vorbit despre dorința lui Jack Grealish de a se „așeza la casa lui”. Fotbalistul a făcut chiar și un gest costisitor pentru iubita sa din liceu. Cu toate acestea, iese la iveală o nouă infidelitate a fotbalistului de la Manchester City.

Chloe Brockett a mărturisit pentru The Sun că Jack Grealish a invitat-o la o petrecere exclusivistă în Mykonos (Grecia) pentru a sărbători finalul Campionatului European. Cei doi au petrecut în clubul „Toy Room”, loc unde deviza este: „păcătoșii sunt mereu bineveniți”. Și păcătoși au și fost, însă acasă la fotbalist.

Ne-am simțit foarte bine, am vorbit, am băut și ne-am distrat. Mai târziu mi-a cerut să merg la vila lui și am acceptat”, a mărturisit Chloe Brockett despre legătura sa cu starul celor de la City.

La acea vreme ea a fost văzută intrând și ieșind mai multe zile la rând din locuința lui Grealish, semn că relația lor nu s-a rezumat doar la niște simple discuții.

Urmăriți Playsport.ro și pe