Dorin Șerdean e speriat de reacția fanilor lui Dinamo și a luat o decizie uluitoare

Marian Cărăvan 12.01.2021, 16:34
Dorin Șerdean e speriat de reacția fanilor lui Dinamo și a luat o decizie uluitoare

Dinamo stă pe un butoi cu pulbere. Situația e tot mai tensionată, problemele financiare sunt la ordinea zilei la clubul din Ștefan cel Mare. Suporterii sunt de partea jucătorilor și îi pun la zid pe conducători. Unul dintre cei vizați este președintele executiv. Speriat de reacția fanilor lui Dinamo, Dorin Șerdean a luat o decizie uluitoare.

Dorin Șerdean e speriat de reacția fanilor lui Dinamo

În absența lui Pablo Cortacero și a celorlalți spanioli din conducerea lui Dinamo, ultrașii îl arată cu degetul pe președintele executiv Dorin Șerdean. Privit ca un garant al spaniolilor care au preluat clubul, Șerdean a ajuns să fie „luat la țintă” de suporteri. Sătui și ei de promisiunile neonorate ale investitorilor spanioli, fanii lui Dinamo îi cer socoteală președintelui executiv. Pe 17 decembrie 2020, la meciul Dinamo – CFR (scor 0-2), suporterii îi cereau lui Dorin Șerdean să părăsească stadionul din Ștefan cel Mare.

Situația nu s-a schimbat nici la începutul acestui an. Există aceleași tensiuni între suporteri și conducere. Speriat de reacția fanilor lui Dinamo, Dorin Șerdean a luat o decizie uluitoare. A ales să nu-și mai facă apariția la RIN Grand Hotel, acolo unde clubul are sediul, informează surse apropiate de Dinamo. Șerdean stă doar la hotelul Phoenicia, precizează GSP.

Nici jucătorii lui Dinamo nu sunt mulțumiți de Dorin Șerdean, după ce acesta le-a promis că vor primii două salarii restante, ceea ce nu s-a întâmplat.

Dorin Serdean e speriat de reactia fanilor lui Dinamo
Dorin Serdean e speriat de reactia fanilor lui Dinamo

Dinamo începe returul Ligii 1. Primul adversar: Hermannstadt

În prima etapă a returului, Dinamo o va avea ca adversară pe Hermannstadt, meciul fiind programat miercuri, 13 ianuarie, de la ora 19:00, la Mediaș. Arbitru de centru a fost delegat Adrian Cojocaru, din Galați.

Patru victorii, patru egaluri și șapte înfrângeri reprezintă bilanțul lui Dinamo în prima parte a sezonului regular.

1-1 cu Hermannstadt (acasă); 0-1 cu Chindia Târgoviște (deplasare); 1-1 cu FC Botoșani (a); 3-1 cu Gaz Metan Mediaș (d); 0-1 cu UTA (a); 2-3 cu FCSB (d); 0-1 cu Universitatea Craiova (a); 0-2 cu Sepsi (d); 1-1 cu Astra (a); 1-2 cu Viitorul (d); 3-0 cu FC Voluntari (a); 1-0 cu FC Argeș (d); 4-1 cu Politehnica Iași (a); 0-2 cu CFR Cluj (a); 1-1 cu Academica Clinceni (d).

Dinamo începe returul de pe locul 11, cu 16 puncte.

Urmăriți Playsport.ro și pe