Dorit în trecut de FCSB, Fatai e în cădere liberă. Cu cine a semnat jucătorul care rupea plasele în Liga 1

Catinca Giosanu 23.02.2023, 15:43
Dorit în trecut de FCSB, Fatai e în cădere liberă. Cu cine a semnat jucătorul care rupea plasele în Liga 1

Kehinde Fatai a revenit în fotbalul românesc. Fostul jucător de la Farul, Astra și FC Argeș a semnat cu o echipă care evoluează în Liga a II-a. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp.

Kehinde Fatai s-a întors în România

Kehinde Fatai a luat o decizie radicală. Fostul jucător al lui FC Argeș a revenit în România după o experiență nefastă în Kazakhstan. El va rămâne o perioadă la noi în țară, mai ales că a semnat un nou angajament.

Atacantul nigerian a bătut palma cu cei de la Oțelul Galați. Gruparea moldoveană l-a prezentat pe cunoscutul fotbalist cu două zile înainte de primul meci oficial pe care îl va disputa în 2023.

Nigerianul a semnat pentru șase luni cu Oțelul Galați

Jucătorul care rupea plasele în Liga 1 a semnat cu trupa antrenată de Dorinel Munteanu până la finalul acestui sezon, cu opțiunea de prelungire pe încă un an.

Clubul nostru anunță că și-a asigurat serviciile atacantului Kehinde Fatai. Atacantul născut în Nigeria, dar care are și cetățenie română, vine la Oțelul după ce în prima parte a acestui sezon a evoluat pentru FK Turan, în Kazahstan, acesta semnând un angajament până la finalul sezonului, cu opțiune de a prelungi pentru încă o stagiune.

În vârstă de 33 de ani, împliniți în urmă cu doar câteva zile, Fatai are o mare experiență în fotbalul românesc, el jucând în cariera sa pentru formații precum FC Argeș, Farul Constanța sau Astra Giurgiu. De altfel, în perioada când a activat pentru echipa din Giurgiu, Fatai și-a trecut în cont și o Supercupă a României.

Noul atacant al Oțelului a disputat 163 de meciuri în prima ligă, marcând de 44 de ori, având și numeroase prezențe în cupele europene (Europa League 31 meciuri – 8 goluri, UEFA Champions League 3 meciuri – 2 goluri).”, așa sună prezentarea pe care SC Oțelul i-a făcut-o lui Kehinde Fatai.

”Este un jucător foarte experimentat”

Fotbalistul în vârstă de 33 de ani are o vastă experiență în fotbalul românesc. El a evoluat în trecut pentru formații precum FC Argeș, Farul Constanța sau Astra Giurgiu.

Este un jucător foarte experimentat, care cred că se pliază pe stilul nostru de joc, având o viteză foarte bună”, a spus despre el Dorinel Munteanu, potrivit site-ului clubului.

Urmăriți Playsport.ro și pe