Două oferte pe masă pentru Florin Tănase, căpitanul de la FCSB: „Astea au fost! Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva!”

Moldoveanu Camelia 17.07.2021, 08:47
Două oferte pe masă pentru Florin Tănase, căpitanul de la FCSB: „Astea au fost! Nu mi s-a mai întâmplat așa ceva!”

Gigi Becali este decis să-l vândă pe Florin Tănase, însă condiția impusă îi face misiunea grea lui Giovanni Becali. Fostul impresar a dezvăluit două oferte care au venit pe numele căpitanului de la FCSB și a subliniat că așa ceva nu i s-a mai întâmplat până acum.

Florin Tănase a primit două oferte din străinătate. Ce se întâmplă cu plecare căpitanului de la FCSB

Căpitanul de la FCSB se află în cea mai bună perioadă a carierei sale. Florin Tănase este golgheterul sezonului trecut și locomotiva care a tras echipa pentru a ocupa locul de vicecampioană a României. Gigi Becali s-a decis să-l vândă, însă nu are de gând să bată palma pe mai puțin de 5 milioane de euro. Condiția pusă de omul de afaceri îi face misiunea grea lui Giovanni Becali. Nicio echipă nu a fost dispusă până acum să plătească banii ceruți.

Pe numele lui Florin Tănase au venit două oferte. Fostul impresar recunoaște că nici măcar nu se apropie de așteptări. Giovanni a subliniar faptul că nu a mai pățit niciodată până acum să nu poată vinde un golgheter cu suma cerută de club.

Avem o hârtie de la Gigi, când sunt cinci milioane îi dă drumul. Au fost vorbe, dar mult mai jos de 5 milioane, iar Gigi nu acceptă nimic sub 5 milioane. Căutăm să vedem, mai e timp pana pe 31 august sau pe 4-5 septembrie, când se vor prelungi. Fotbalistul joacă, ar fi trebuit să marcheze un gol ieri, dar s-a jucat cu un penalty.

În mare jucătorul a jucat bine, e în formă. Știm cine e, e putin ciudat ca 5 milioane e greu sa ajungă vreo echipă la această sumă ținând cont ca a marcat 24 goluri. Nu mi s-a întâmplat ca un golgheter al României sa nu fie transferat.

Până acum, ofertele au fost de 3,5, 3,8. Nu s-a ajuns nici măcar la patru! Man şi Mihăilă s-au transferat pe sume importante fără să joace în grupe, fără să participe la turnee importante cu naţionala. Dacă aceste sume au fost date pentru doi jucători români, în jurul a 20 de milioane de euro, vă daţi seama cam cu cât chin am ajuns la sumele astea”, a spus Giovanni Becali, potrivit telekomsport.ro.

Avertisment îngrijorător din partea unui fotbalist din „Generația de Aur”

Gigi Becali s-a gândit și s-a tot răzgândit în ceea ce privește transferul lui Florin Tănase. Fotbalistul își dorește foarte mult să plece la o echipă din străinătate, mai ales că are 26 de ani și se gândește la avantajele financiare. El a evoluat din 2013 până în 2016 la FC Viitorul (acum Farul Constanța), apoi a fost transferat la FCSB. În sezonul trecut el a marcat 24 de goluri, performanță care a atras atenția mai multor echipe, însă nu s-a concretizat momentan nimic.

Helmut Duckadam, o legendă a fotbalului românesc, a vorbit despre situația lui Florin Tănase, situație pe care nu o vede cu ochi buni. Fostul sportiv de performanță a subliniat că ar fi o pierdere dacă n-ar pleacă acum când este golgheterul Ligii 1.

Ar fi o pierdere pentru Tănase dacă n-ar pleca. Dacă nu ai oferte clare nici după ce ești golgheterul unui campionat. E destul de îngrijorător pentru viitor”, a spus Helmut Duckadam la PRO X.

Urmăriți Playsport.ro și pe